Suklaamuffinssi


Vielä on hyvä suklaamuffinssiohje kadoksissa!? Näissä maku oli hyvä mutta ulkonäkö ei ole sellainen millaisen ajatuksissa ajattelen suklaamuffinssin olevan. Se pitää olla sellainen hyvin kohonneen näköinen, pinta halkeillut yms. Jos sinulla on hyvä ohje niin jätä kommenttiin tietoa niin kokeilen. :)

120g voi
1½ dl sokeria
2 kananmunaa
1½ dl vehnäjauhoja
½ dl kaakaojauhetta
1 tl leivinjauhetta
1 tl vanilliinisokeria
70g suklaata
8 pätkiskarkkia

Sulata suklaa. Vaahdota voi ja sokeri. Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää voi-sokerivaahtoon kanamunat yksitellen. Lisää lopuksi kuivat aineet, sula suklaa ja pilkotut pätkikset. Jaa massa vuokiin ja paista 200 asteessa 15-20 min. Annoksesta tulee 8 kpl.

Kommentit

  1. Hei!
    En tiedä täyttääkö tämä oikeita kriteerejä, mutta itse olen näistä pitänyt ja näistä tulee muhkeita eikä pinta ole varmasti tasaisen lattea! Yhtään en muista mistä ohjeen olen aikoinaan saanut...

    100g voita tai margariinia
    2,5dl sokeria
    2 munaa
    1dl maitoa
    4dl vehnäjauhoja
    1dl kaakaojauhetta
    2tl vanilliinisokeria
    2tl leivinjauhetta
    0,5tl suolaa
    100g tummaa suklaata

    Sekoita pehmeä rasva, sokeri, munat ja maito. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää vähitellen taikinaan. Rouhi suklaa (ihan vaan terävällä veitsellä kivan kokoisiksi) ja lisää taikinaan. Jaa taikina vuokiin ja paista 200 asteessa 20-25min. Anna jäähtyä.
    Koristella voi vaikka sulatetulla suklaalla.

    Tuola ohjeella pitäisi tulla sellainen 12-16 muffinsia. Ja taikinaa kivasti vuokiin, sellainen 2/3 suurinpiirtein. Ja aika melko suuntaa antava. Todellinen aika on ehkä 15-20min?

    VastaaPoista
  2. http://www.kakkutaikuri83.blogspot.fi/2011/04/tuplasuklaamuffinssit-arnoldsin-tyyliin.html

    VastaaPoista
  3. Tässäpä yksi muffinssiresepti josta tykkään http://kaikkiahyvaa.blogspot.fi/2012/09/minttukrokantti-minimuffinit.html ! :)

    VastaaPoista
  4. Just tekaisin tänään tällä perus Pirkka-ohjeella suklaamuffineja, ja tuli oikein hyviä ! Korkeahuippusia, sopivasti murenevia ! Itseasiassa jouduin ripsiä hieman korkeimpia huippuja pois, että sain kuorrutteen nätisti pursotettua.
    http://www.pirkka.fi/ruoka/reseptit/23659-kahden-maun-muffinit

    Täytin vielä muffinivuoat ihan piripintaan :) Suosittelen testaamaan !

    VastaaPoista
  5. Kiitos ohjevinkeistä!!
    Just uunissa paistumassa muffinssit Kakkutaikurin ohjeella tai hieman sitä muutin. Tuo Pirkan ohje näyttää oleva melkein samanlainen.
    Hyvältä näyttää ainakin tällä hetkellä uunissa olevat. :D

    VastaaPoista
  6. Johan näyttävät ja kuulostavat hyviltä. Nam!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Jätä kommentti, se ilahduttaa aina!