Raikas passion-kookosjäätelö

 


Kesä ja jäätelökausi alkaa ihan pian. Tai minulla se on tainnut jo jäätelökausi alkaa. Hups. Näin Viimeistä murua myöten instasivulla ihastuttavan kuvan tämän makuisesta jäätelöstä. Passion on mun ihan yksi lempparihedelmistä. Saara oli tehnyt tämän jäätelön vegeversiona. Itsekin ajattelin että voisin kokeilla vegenä, sellaista kun en ole koskaan kokeillut. No, miten kävikään. Olin kaupassa, muistin vain että minun täytyy ostaa kondensoitua kookosmaitoa, kaiken muun unohdin. Eikä näin korona-aikana viitsi lähteä parin tuotteen takia uudelleen kauppaan. 

Tässä teille passion-kookosjäätelön resepti kermaversiona. Olihan tämä nyt niin hyvää! Minä ainakin tykkäsin. Et tarvitse tämän tekemiseen jäätelökonetta, sen kun kaadat massan astiaan ja laitan pakastimeen jäätymään. Jos haluat jäätelön valmistuvan nopeammin, onnistuu toki tehdä myös jäätelökoneella.


2 dl kermaa

170g kondensoitua kookosmaitoa (n.½ prk)

2 dl maustamatonta jogurttia

½ dl glukoosisiirappia

3 passionhedelmää

½ sitruunan kuori

Vaahdota kerma jämäkäksi vaahdoksi. Lisää sekaan kondensoitu maito, jogurtti ja glukoosisiirappi. Sekoita tasaiseksi. Lisää lopuksi passionhedelmien sisukset ja pestyn sitruunan kuoriraaste. Kaada jäätelömassa astiaan ja laita pakastimeen antaen olla siellä vähintään yön yli.

Ota jäätelö huoneenlämpöön n.10 min. ennen tarjoamista.


Nyt kesää vastaanottamaan (tämän aamun lumisateesta huolimatta) ja jäätelömassat pakastimeen jäätymään. Kyllä näitä kelpaa syödä ja tarjota kaverillekin.


Kommentit

  1. Oi miten herkullisen näköinen!

    Mukavaa kevättä!❤️

    https://jasukuvaa.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. Kuulostaa siltä että täytyy ehkä jossain kohtaa kokeilla.. 😋

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Jätä kommentti, se ilahduttaa aina!