Pekoni-taatelirullat


Pikkujoulukausi alkaa olla käsillä. Moni miettii mitä pientä ja nopeasti tehtävää syötävää niihin voisi tehdä. Tässä yksi idea, pekoni-taaterirullat. Nämä on tehty valmiiseen torttutaikinaan (sitä kun oli jäänyt viime vuodelta vielä pakastimeen). Ovat nopeita tehdä eikä tarvitse ostaa monia eri raaka-aineita.

Pekonin ja taatelin yhdistäminen oli minulle uusi makututtavuus. Olen kyllä tiennyt että niitä voi hyvin yhdistää mutta ei ole vain tullut kokeiltua. Näitä rullia kun söi niin välillä suussa maistui suolainen ja kohta sitten makea. Tykkäsin kyllä tästä makuyhdistelmästä.


Tarvitset

4 torttutaikinalevyä
1 pkt pekonia
8 tuoretta taatelia
2 rkl maustettua tuorejuustoa

Kuutioi pekoni pieneksi kuutioksi ja ruskista pannulla. Kaada kuutiot paiston jälkeen talouspaperin päälle, jotta ylimääräinen rasva imeytyy paperiin. 
Poista tuoreista taateleista kivet ja pieni taatelit pieniksi paloiksi.


Kauli levylle lisää pituutta. Levitä pohjalle ensin tuorejuustoa ja sen jälkeen ripottele pekonimuru ja taatelipalat. Kääri rullalle. Leikkaa 3-4 palaan.


Laita palat paperivuokaan, leikkauspinta ylöspäin. Nämä voi hyvin paistaa myös ilman muffinssivuokaa, levitä paperivuoat pellille.
Paista 200 asteessa n. 20-25 min.






Kommentit

  1. Kuulostaapa jännältä makuyhdistelmältä! Nämä olisivat kivoja vaikka pikkujouluihin..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo,tämä on vähän erilainen yhdistelmä mutta sopi kyllä yllättävän hyvin yhteen.

      Poista
  2. Nämä ovat tosi hyviä! Juuri sopivia pieniä suolapaloja.
    Kiitos reseptistä.
    Satu

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Jätä kommentti, se ilahduttaa aina!