Arvonta


Sain mukavan paketin Fiskarsilta. Viime vuoden lopulla näin jo tämän salaattilingon, jolloin ajattelin että tuo olisi kiva hankkia itselle. Nyt se on minulla ja on ollut kovassa käytössä. Vielä kun mennään lähemmäksi kesää niin paketissa tulleet keittiöpuutarhasetin välineet pääsevät käyttöön, jotain täytyy laittaa parvekkeelle kasvamaan. Keittiöpyyhkeitä tarvitsee aina, Iittalan Origo-sarjan pyyhkeet pääsevät nyt keittiööni.

Nyt sinulla on mahdollisuus voittaa samanlainen paketti itsellesi. Voit osallistua kommentoimalla tähän postaukseen tai blogini facebook-sivuilla. Osallistuthan vain yhdessä paikassa.
Ystävänpäivä lähestyy, joten arvonnan suoritan 14.2.2015.
Muista jättää jokin merkki itsestäsi, anonyymikommentit eivät osallistu arvontaan.

Osallistuessasi kerro miten sinä vietät ystävänpäivää. Leivotko ystäville jotain (mitä?), tekisitkö hyvän salaatin yhdessä syötäväksi, vietätkö ystävien kanssa mukavan yhteisen päivän vai onko ystävänpäivä joka päivä? 
Kommentit

 1. Kiva arvonta!
  Olen jo tilannut ystävänpäiväksi muutaman lahjan jotka annan ystäville.
  Olen jo viime vuonna ryhdistäytynyt noissa lahja- ja onnittelukortti asioissa ja nykyään odotan innolla seuraavaa juhlaa jolloin saan muistaa läheisiä :)

  VastaaPoista
 2. Wautsi, onpa hieno paketti! Ystäville lähetän kortit ja parhaimmille ystäville yleensä väsään jotain pientä lahjaa itse. :)
  sopeutuja(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 3. Varmaa kavereiden kanssa ja leipoen jotain kakkua tai cookeita :)
  jonataneemil(at)gmail.com

  VastaaPoista
 4. Muutamia pikkulahjoja on hommattu ja kun ystävänpäivä sattuu viikonlopulle ja minulla silloin vapaa niin ajattelin jotain erityistä tekemistä miesystäväni kanssa =)
  kati.koskiranta@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Vietän ystävänpäivää niin, että ensin mennään tyttöporukalla katsomaan Fifty shades of Grey -leffa, jonka jälkeen ilmeisesti vanhalla lukioporukalla suunataan yöelämään! :-)
  noraemilia.seppala (at) hotmail.com

  VastaaPoista
 6. Tänään just suunnittelin että olis mukava tehä jotain pientä ystäville lahjaks. Vielä en keksiny mitä se vois olla!? Kortit nyt ainaki. Ja todennäkösesti ilta kuluu ystävien kans kahvitellen. Mukava arvonta! :)

  VastaaPoista
 7. Ei olla suunniteltu vielä mitään, oma synttäriviikonloppu on :) Toivottavasti ainakin kakkua saan :)
  pienempi@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Oi kuinka ihana paketti <3
  Tänävuonna lapset (kaksosemme) tanssivat "vanhoina" niin juhlahumussa meneepi ystävänpäiväkin. Jotain herkkuleipomusta voisi juhlan kunniaksi tehdä. Ystäviä muistetaan kortein, kukkasin ja jollei noin niin sitten pienellä runopläjäyksellä tekstiviestein ;)
  Aurinkoista kevättä ja ruusuntuoksuista ystävänpäivää :)
  T. Kati (kati.peralahti@gmail.com)

  VastaaPoista
 9. Ystävänpäivänä lähetän kummeilleni, kummipojalleni ja valikoiduille ystäville kortin, kotiin leivon sydänvuoalla halvakakun. Katille toivon antoisaa vanhojentanssipäivää, meillä sitä vietettiin vuosi sitten ja oli sykähdyttävää seurata nuorten iloa ja riemua.
  T. Saukkis (saukkomartta@hotmail.com)

  VastaaPoista
 10. Oi kiva arvonta, mukana ollaan. Ei varmaan mitään ihmeellistä, ollaan kotona perheen kanssa ja syödään herkkuja. :)

  VastaaPoista
 11. Ystävänpäivän vietän kaverieni kanssa, kokkaillaan yhdessä :)

  VastaaPoista
 12. Yllätysjuhlat läheisimmälle suunnitteilla :)

  Ja salaattilingolle olis tarve..

  VastaaPoista
 13. Vietämme porukalla nyyttärinaisteniltaa :-)
  Mukaan arvontaan!
  -Satu-

  VastaaPoista
 14. Työkavereiden ja heidän lasten kanssa Disney on Ice -esitykseen. Aitiossa nautitaan ruuasta, herkuista ja näytöksestä 😊

  VastaaPoista
 15. Ei ole vielä tarkempia suunnitelmia,mutta varmaan jotkut herkut on perinteisesti tehty ja syöty porukalla. :)

  VastaaPoista
 16. Ystävänpäivä sais olla joka päivä, mutta tänä ystävänpäivänä kokoonnutaan tyttöjen kesken ja tehää hyvää ruokaa, tällä oliski iiiiihanaa tehä salaattia ystävien kanssa <3 Oohlalaa, miten ihana arvonta!

  mehukattinen@gmail.com

  VastaaPoista
 17. Ystävänpäivä on joka päivä, mutta tottahan ystävää pitää jotenkin muistaa ihan oikeana ystävänpäivänä ;)

  VastaaPoista
 18. Leipoa olisi tarkoitus ystävänpäiväksi jotain kivaa☺

  VastaaPoista
 19. Ystävänpäivänä leivotaan sydämenmuotoisia herkkuja. Tänä vuonna voisi leipoa sydämiä muffinssien tai kakun sisään. Ystävät ovat <3

  VastaaPoista
 20. Ihana arvonta<3
  Ystävänpäiväkortteja lähetän muutaman. Eipä juurikaan muuta.

  VastaaPoista
 21. Tapana on ollut nähdä ystävänpäivänä lähimpiä ystäviä ja illalla kokkailla aviomiehen kanssa hyvää ruokaa :)

  VastaaPoista
 22. Vähän vaihtelevasti, riippuen mille päivälle ystävänpäivä kulloinkin sattuu. Muistan ystäviä korteilla, ja tekstareilla. Töihin tapaan viedä jtn namia tai muuta hyvää. Tänä vuonna ajattelin leipoa jotain perheelleni, kun menen kotona käymään. :) lamerinquecit@gmail.com

  VastaaPoista
 23. Olen ystävänpäivän töissä ja tarjoilen rakastuneille pareille kynttiläillallisia. Tiedossa siis kahden hengen pöytiä ja paljon rakkautta.

  Instagram: @makumatkaaja

  VastaaPoista
 24. Jotain terveellistä hyvää, sekä makeaa että suolaista täytyy tehdä miehelle ja lapsille! Askarrellaan myös jotain mukavaa lasten kanssa. Ja aiotaan mennä luistelemaan :)

  Mrs Baker

  VastaaPoista
 25. Ystävien päivä on joka päivä tavalla tai toisella!
  Lähinaapureille mietinnässä raikasta salaattia ja suussa sulavaa kakkua!
  Pöydällä odottaa postitusta iso pino kirjeitä.

  Tyytyen ulkosuomalaisen kohtaloon, nami-hiiri pitää peukkua kaikille toisille!

  VastaaPoista
 26. Lähetän parhaille ystäville kortit ja perheelle leivon pienen kakun. Ystäville voi sanoa välittävänsä muutenkin kuin kerran vuodessa. :) AnuHoo. anu.salonen(at)gmail.com

  VastaaPoista
 27. Jotain pientä leipomusta perheelle.
  Terkuin, Miisukka

  VastaaPoista
 28. Ystävänpäivän vietän syntymäpäiviäni juhlien joten paljon leipomuksia on tiedossa mm. laskiaispullia ja jonkin sorttista raakakakkua :)

  VastaaPoista
 29. Tarjoan leivoskahvit tunnelmallisessa kahvilassa. Kiireetöntä kuulumisten vaihtoa "mitä sinulle oikeasti kuuluu" hengessä!
  t. mallukka
  marja-anneli@luukku.com

  VastaaPoista
 30. Ystävänpäivänä juhlitaan äitini 60 v. synttäreitä - ihan perhepiirissä tosin. Ravintolaan syömään ja sitten herkkuja kotona. Leivon varmaan hulluna kaikkea herkkua, kun dieetti loppuu sopivasti 13.2. :)

  VastaaPoista
 31. Ajattelimme miehen kanssa lähteä rukalle kylpylään ja jättää lapset isovanhemmille hoitoon. Pientä luksusta. :)

  VastaaPoista
 32. Ystävän päivähän on tai ainakin pitäisi olla joka päivä. Valitettavasti se vain monesti kiireiden ja arkielämän keskellä unohtuu. Onneksi on tuo päivä, joka havahduttaa ja muistuttaa kiittämään ystävien olemassa olosta... Itse ajattelin leipoa ystävilleni jotain hyvää ja nauttia ne kiireettömästi keskustellen...

  VastaaPoista
 33. Vietämme ystävänpäivää isolla kaveriporukalla. Pinkkien muffinsien kaveriksi teemme jotain raikasta, ehkäpä juuri salaatin sekä suolapaloiksi juustosarvia.

  VastaaPoista
 34. Vietän ystävänpäivää perheeni kera, ehkä herkutellaan sydänleivoksilla =). Mukaan kivaan arvontaan!
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 35. Minäkin vietän ystävänpäivää perheeni kanssa. Olen ajatellut järjestää jonkin pienen yllärin miehelleni. Ehkäpä leivon jotain.
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 36. Ystävien ja perheen kera, syödään herkkuja ja nautitaan yhdessäolosta.
  karhuoja@gmail.com

  VastaaPoista
 37. Muistan ystäviä korteilla ja muutaman kanssa kahvitellaan :)
  minnapo1(at)gmail.,com

  VastaaPoista
 38. Ystävänpäivänä leivomme oppilaiden kanssa viidet erilaiset leivokset koko oppilaitoksellemme. Pidämme ystävänpäivän leivoskutsut. 😍

  VastaaPoista
 39. Ehkä yhden ystävän kanssa syödään kakkukahvit. Joskus joku korttikin on lähetetty. Anne
  annelaukkanen09@hotmail.com

  VastaaPoista
 40. Ehkä vaihdamme joidenkin kanssa lahjat ja herkutellaan yhdessä. Sofia
  chipmunk@hotmail.fi

  VastaaPoista
 41. Mieluinen arvonta! Juurikin eilen oli miehen kanssa puhe salaattilingosta, että sellanen ois hyvä! :-) ystävänpäivänä leivon ehkä muffinsseja lasten kans ja juodaan paremmat kahvit kun mies kotiutuu töistä.♡:-D

  VastaaPoista
 42. Huippu arvonta, haluu mukaan!

  Ystävänpäivänä ehkä leivon jotain herkullista läheisimmilleni, ja muistan kertoa tärkeille ihmisille, miten paljon he minulle merkitsevät. :) Itselläni on menossa herkuton helmikuu, joten sokeriherkut ovat pannassa, mutta toisillehan voi leipoa ja nauttia tekemisestä ja tuoksuista syömisen sijaan. :D

  VastaaPoista
 43. Ihana arvonta, mukaan siis! :) Ystävänpäiväksi olen tekemässä kolmelle parhaimmalle ystävälle virkattuja lapasia. Saa nähdä ehtiikö kaikki ajoissa valmiiksi..

  VastaaPoista
 44. Ajattelin leipoa ystäville vaaleanpunaiset leivokset. ☺
  97salla@gmail.com

  VastaaPoista
 45. Onhan se hyvä että tämmösiä päiviä olemassa ..jotenkin sitä arjen melskeessä tahtoo ystävien tärkeys unohtua !Että vaikka sitten edes kerran vuodessa muistaa kiittää ystävää <3 Itsellä tulee leipomiset mieleen aina viimetipassa eli vähän fiiliksen mukaan (ja sitten olenkin jo blogiasi selaamassa:) ei siis VIELÄ mitään erityistä suunnitteilla :) / Satu K.

  VastaaPoista
 46. Ystävänpäivään valmistaudun lähinnä töissä, sillä pienten oppilaiden iloa ystävyydestä on ihana seurata. Mukavalta tuntuu myös muistaa läheisiä ja saada itse viestejä ystäviltä. Erityisemmin en päivää kuitenkaan juhli. :)
  Eevis

  VastaaPoista
 47. Ystävänpäivä menee valitettavasti työnteossa, mutta töiden jälkeen todennäköisesti sitten herkutellaan! Jotain ajattelin kuitenkin ystävänpäiväksi leipoa. :)

  VastaaPoista
 48. Kyllä sillon pitää jotain hyvää leipoa ;) -veksari

  VastaaPoista
 49. Mulla ei vielä oo isompia suunnitelmia ystävänpäivälle, mutta toivon että saan viettää sen kihlattuni kanssa :)
  Aion muistaa häntä sekä muutamaa läheistä ystävää persoonallisilla lahjoilla :)
  Lapsuuden kodissa meillä on tapana aina leipoa jonkinlaisia ystävänpäiväleivoksia ;)

  VastaaPoista
 50. ooo mukanamukana! Mulla tulee ystävät kylään ystävänpäivänä. Juhlistetaan meidän ystävyyttä herkuilla ja viinillä. Ei vielä tiedetä mitä leivotaan ,mutta varmasti kaikkea ihanaa suolaista ja makeaa :* !

  johanna--r@hotmail.com

  VastaaPoista
 51. kyllähän ystävänpäivä on joka päivä, mutta ainakin mahdollisimman monesti hyvien ystävien kanssa kokonutaan viettämään iltaa. Syöden ja juoden hyvin.
  terveys1(at)wippies.fi

  VastaaPoista
 52. Lähden kavereitten kanssa pienelle lähihemmottelulomalle Hämeen sydämessä olevaan täysihoitolaan. Ohjelmassa liikunnallista yhdessäoloa niin sisällä kuin ulkonakin, saunomista ja ah! aina niin hyvää lähiruokaa! terveisin, Milly

  VastaaPoista
 53. Tänä vuonna olemme häissä.. siksi pidän herkkukaffe kestit ystävilleni jo viikolla ;) Edelleen lähettelen kortteja vaikka facessa se muistaminen onkin älyttömän helppoa. Ihanassa arvonnassa mukana ;)
  bikkenpilttuu@hotmail.com

  VastaaPoista
 54. En yleensä juuri vietä ystävänpäivää, ehkä jonkun viestin laitan. Minusta hyvä ajatus tuo, että ystävänpäivä on joka päivä. :)

  VastaaPoista
 55. Ystävänpäiväherkkuna on tänä vuonna laskiaispulla laskiaissunnuntain takia. Hyvää gluteenitonta ohjetta niihi kaipailenkin :)annastiinasalmi@hotmail.com

  VastaaPoista
 56. Yhdyn tuoho, että ystävänpäivä on joka päivä. Heille tulee pitkin vuotta tehtyä herkkuja milloin mistäkin syystä, tai ihan muuten vain. Fudgeja, kakkuja, mitä vain mieleen tulee :)
  Suklaapossu.leipoo@gmail.com

  VastaaPoista
 57. Kotona vaan olen ja leivon. Salli.moilanen36gmail.com

  VastaaPoista
 58. Ehkä muutaman kortin lähetän. Voisihan sitä jotain herkkua leipoakkin perheelle.
  marsar69@luukku.com

  VastaaPoista
 59. Menee ihan arkisissa touhuissa. Mielestäni joka päivä on ystävänpäivä. Pitkin vuotta pienet piristykset ystäville, se on siinä.

  VastaaPoista
 60. Jokaisena päivänä on tavallaan ystävänpäivä, toki laittelen viestejä ystäville.

  mariestrange(a)hotmail.com

  VastaaPoista
 61. Ystävänpäivä on enemmin mikä vaan päivä. Muutaman viestin saatan laittaa, joskus on jotain pientä lahjaakin vaihdettu, kun siltä on tuntunut. Ja tuon salaattilingon tahtoisin ehdottomasti! Se minulta puuttuu.

  VastaaPoista
 62. Aion väkertää itse muutaman kortin. jotka lähetän ystävilleni. Jotain hyvää pitää tehdä tuona päivänä, saapa sitten nähdä mitä se hyvä on. Meillä on ystävänpäivä aina silloin, kun saamme vieraita tai itse pääsemme kylään. paupau3110@gmail.com

  VastaaPoista
 63. Leivon jotain hyvää ystäville!
  mariah-79@suomi24.fi

  VastaaPoista
 64. Leivon perheelleni!hemariih@suomi24.fi

  VastaaPoista
 65. Leivon perheelleni!hemariih@suomi24.fi

  VastaaPoista
 66. Lähetän kortteja ystävilleni ja leivon rakkailleni jotain mieluista :)
  katri.7@hotmail.com

  VastaaPoista
 67. Omalle perheelle jotain lempparia. Illalla toivottavasti ystäviä kyläilemään ja herkkuja pöytään.
  hennamake(at)suomi24.fi

  VastaaPoista
 68. Ystävät kylään itsetehtyjen herkkujen äärelle!:)

  riina12@hotmail.com

  VastaaPoista
 69. Perheen kesken kotona varmaan vietetään, ehkä leivotaan jotain.
  -minttu47-
  minttu47@gmail.com

  VastaaPoista
 70. Mitään erityistä ei ole tiedossa, mutta jotain voisi keksiä erityisesti nyt kun päivä osuu lauantaille. Jollain tavalla ystäviä pitää muistaa, vähintään kortilla tai tekstiviestillä. Mutta tottakai joka päivä on tavallaan ystävänpäivä.
  Hiisukas (hiisukas(at)gmail.com)

  VastaaPoista
 71. Huippu arvonta jossa minä haluan olla mukana!!! Muutamia ystävänpäiväkortteja olen perinteisesti lähetellyt ja jotain pientä kotiin leiponut.
  Toivotan sinullekin hyvää Ystävänpäivää <3
  ritvahelena@luukku.com

  VastaaPoista
 72. Olen yleensä lähettänyt kummilapsille pienet ystävänpäivälahjat. Päivän vietän oman rakkaan kanssa kotosalla tehden hyvää ruokaa.
  hejovu(ät)hotmail.com

  VastaaPoista
 73. Perjantaina tanssitaan vanhimman lapsen vanhojentasseja ja lauantaina on nuorimman kymppisynttärijuhlat seurakunnalla. Mukava viikonloppu siis tulossa ystävänpäivän ympärille.

  VastaaPoista
 74. Ystäville soittelen yleensä ystävänpäivänä, ei muuta. kaimaen1 at luukku.com

  VastaaPoista
 75. Askartelemme kortteja ja leivomme. Muistamme myös ystäviä soittamalla heille. Käymme kylässä mummien ja pappojen luona. Jonna H (ronkainen_jonna@wippies.fi)

  VastaaPoista
 76. lähetän ystäville kortit :)
  elina_jokitalo(at)luukku.com

  VastaaPoista
 77. Ystävänpäivä on mieheni syntymäpäivä ja kihlajaispäivämme, joten kuohuvaa ja makeaa nautitaan. Ystäville lähetän tervehdykset ja kiitokset ystävyydestä.
  marja.grundstrom(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 78. Työkavereille vien jotain hempeää herkkua ja perheelle leivon jotain vieläkin hempeämpää...

  VastaaPoista
 79. Ystävä vie teatteriin ja minä tarjoan väliajalla pullakahvit. Perheen kanssa leivotaan pikkuleipiä. riittariitta@hotmail.com

  VastaaPoista
 80. Ajattelen ystävänpäivän ennemminkin Valentine's Dayna ja vietän sen rakkaani kanssa. Hänelle aion leipoa jotain hyvää :)
  cherrycloud@luukku.com

  VastaaPoista
 81. Tänä vuonna olisin uimaan ystävien kanssa, mutta valitettavati jouduin sanomaan ei. Olen yötöissä pe-la, sen jälkeen nukun, menen töihin ja nukun varmaan uudestaan ja menen yötöihin taas. Ehdin mä varmaan poikaystäväni kanssa syödä jotain herrkuja jossain vaiheessa :)

  voilooa@gmail.com

  VastaaPoista
 82. Kortteja jo valmistettu ja eiköhän sitä jotain herkkua ole tarjolla :) Hömötiainen.com

  VastaaPoista
 83. Mukaan arvontaan. Ajattelin tehdä sydämmenmuotoisen minttusuklaakakun <3

  ilokseni@gmail.com

  VastaaPoista
 84. Siskon kanssa vietän päivän ja illalla ystävien kesken :)

  jelena.nieminen @ hotmail.com

  VastaaPoista
 85. Ystävänpäivä on joka päivä. :) Eli tuleva ystävänpäivä on minulle päivä siinä missä muutkin. Kahvittelen varmaan tuttavien kanssa ja lenkkeilen koirani kanssa ulkona. :) irmeli.nieminen@hotmai.com

  VastaaPoista
 86. Ystävän kanssa mennään ulos syömään ja muistelemaan vanhoja :)
  mussaka(at)luukku.com

  VastaaPoista
 87. Leivon jotakin hyvää, esim. porkkanakakkua tarjottavaksi ja kutsun pari ystävää kotiini kahvittelemaan. pussikarhu(at)luukku.com

  VastaaPoista
 88. Leivotaan jotain suklaista... :P
  Ja tottakait myös salaattia kera suolaisen.

  VastaaPoista
 89. En vietä sen erityisemmin, ehkä jotkin leivokset ostetaan kaupasta.
  wonderwhy@netti.fi

  VastaaPoista
 90. Yhdessäoloa sisarusten kanssa ja tietty ystävänpäiväleivokset :) Ilman salaattilinkoa ei kyllä voi elää, ainakaa tällainen salaattihiiri :D -heidik.

  VastaaPoista
 91. Teen ystäville lahjan, mikä sisältää toffee sydän herkkuja kauniisti pakattuina.
  ulla.kimpimaki@gmail.com

  VastaaPoista
 92. Kotona siskon ja muun perheen kanssa, laitetaan ainakin jotain hyvää ruokaa :)
  millanen2@gmail.com

  VastaaPoista
 93. Minulle ystävänpäivä on joka päivä, en vietä sitä yleensä sen kummemmin.
  marvu954@hotmail.com

  VastaaPoista
 94. Teen sämpylöitä salaisella reseptilläni:D
  luumunkukka(at)luukku.com

  VastaaPoista
 95. Lähetään lasten kans viikonlopuksi mökille joten ystävänpäivää vietetään siellä.
  -kata

  VastaaPoista
 96. Ystävänpäivä on joka päivä, mutta varsinaisena ystävänpäivänä menen kullan kanssa ulos syömään
  kristapasm(AT)gmail.com

  VastaaPoista
 97. Miehen kanssa lähdetään kaksin syömään, ystäviä koitan muistaa pitkin vuotta =)
  wafer(at)suomi24.fi

  VastaaPoista
 98. Leivoskahveilla herkutellaan!
  t. mallukka
  marja-anneli@luukku.com

  VastaaPoista
 99. Meillä ystävänpäivään kuuluu aina teemaan sopiva kakku tai leivokset. Kukat ja ystävänpäiväkortit ovat myös tärkeitä.

  VastaaPoista
 100. Juodaan monta kuppia teetä, parannetaan maailmaa ja syödään jotain herkkuja.
  arhippainen@luukku.com

  VastaaPoista
 101. Minä vietän ystävänpäivää siskojeni ja mamman kanssa, ukolla kun sattuu olemaan töitä. Tehdään jotain hyvää keittoa ja herkutellaan juustokakulla.
  pauleceb(AT)gmail.com

  VastaaPoista
 102. Ystävänpäiväkortit tehdään itse ja ystävänpäivää vietetään joko perheen tai lähipiirin kesken laavulla tikkupullaa paistaen :)

  VastaaPoista
 103. Kokoonnutaan isolla porukalla herkuttelemaan, juodaan teetä ja syödään kakkua :)
  Ja ehkä vähän suklaatakin
  janttarainen@luukku.com

  VastaaPoista
 104. Mennään ihan valmiiseen pöytään herkuttelemaan, ystävänpäivänä ei tarvi kenenkään kokata koko päivää
  arskari(AT)gmail.com

  VastaaPoista
 105. Pyydän ystävät teelle ja leivon heille ihania suklaamuffinseja. Parannetaan maailmaa ja nauretaan paljon :D
  mirkkulainen@luukku.com

  VastaaPoista
 106. Mennään ystävien kanssa leffaan ja ulos syömään
  marialuok(AT)gmail.com

  VastaaPoista
 107. Totta kai ystäviä pitää hemmotella herkuilla, teen salaattia, leivon mustikkapiirakkaa ja korkataan viinipullo.
  nellakos(at)gmail.com

  VastaaPoista
 108. Vieläkö ehtii mukaan?
  Vien ystävän elokuviin ja sitten vielä jonnekin syömään
  sampsapie(AT)gmail.com

  VastaaPoista
 109. Meillä on suunnitelmana herkutella illalla kuppikakuilla tyttöjen kesken <3
  maukkuti(AT)luukku.com

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Jätä kommentti, se ilahduttaa aina!