Vadelma-lakritsimuffinssit


Onko tuttu tunne että saat tiedon viime tipassa että vieraita on tulossa tai olet unohtanut jonkin johon olisi pitänyt jotain leipoa? Ajatukset lyö silloin tyhjää, mitä ihmettä voisin leipoa. Jääkaapissa ja kuiva-ainekaapeissa on yleensä aina jotain mistä voisi jotain tehdä. Jos ei ideoita kaappeja kaivamalla synny, kaupan tarjoukset voisi antaa hyviä ideoita. 

Pääsin mukaan Blogiringin kautta ShopBaloo- kampanjaan. ShopBaloo on kännykkään ladattava sovellus, jolla pystyt tarkistamaan haluamasi kauppojen tarjoukset. Kotiinhan tipahtelee postiluukusta harva se päivä mainoksia, joista näkee kauppojen tarjoukset. Minusta jotain mainoksia on ihan kiva lukea mutta eihän ne muistiin jää että missä hyvät tarjoukset olivat jos ei heti kauppaan lähde. Mutta sitten kun tulee eteen se siivouspäivä kun pitäisi paperinkeräykseen kiikuttaa lehtiä niin aina silloin käy mielessä että miksi näitä mainoksia tulee niin paljon, voisiko ajatella jotain muuta tapaa näiden tarjousten lukemiseen. Tämä sovellus onkin mainio ajatellen sitä että paperin määrä vähenee kun kaiken näet omasta puhelimestasi.



Voit ladata Shopbaloo-sovelluksen oman puhelimesi "kaupasta", se on täysin ilmainen. Tarjoushaukkaan voit tehdä oman kauppalistan, voit klikata tarjoustuotteita ostoslistaan sekä lisätä myös muita tuotteita. Minulle käy ainakin hyvin usein niin että teen paperilapulle ostoslistan, joka on kyllä varmasti silloin kotona kun itse olen kaupassa. Nyt ostoslista kulkee puhelimessa, joten mukana on myös kauppareissulla.

Lataa sovellus puhelimeesi ja käy antamassa äänesi kilpailussa, jossa Shopbaaloo kilpailee Suomen parhaan mobiilisovelluksen tittelistä, äänestää voi 23.10. saakka



Tarjoushaukan yhteydessä annan teille ohjeen vadelma-lakritsimuffinsseihin. Näissä on käytetty tarjouksia sekä ajateltu hävikin minimoimista.

100g voita
1 dl sokeria
2 kananmunaa
2½ dl vehnäjahoja
2 tl vaniljasokeria
1 tl leivinjauhetta
1 dl kermaviiliä (n.½ prk)
100g vadelma-lakritsi maitosuklaata
1 dl vadelmia

Koristeeksi
1 dl kermaa
vadelmia
lakritsipaloja
suklaata

Vaahdota voi ja sokeri. Lisää munat yksitellen. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet ja kermaviili. Lisää lopuksi vadelmat ja sulatettu suklaa. Sekoita varovasti sekaisin. Annostele massa vuokiin (tällä tuli 6 muffinssia). Paista 200 asteessa n. 20 min.



Yhteistyössä





Kommentit

  1. Oliko tarkoitus lukea että vadelmat? 😊 Kuulostaa herkulliselta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hups, siellä oli marja vaihtunut mutta nyt on korjattu oikea.

      Poista
  2. Pitää vielä lisätä että paljon kiitoksia monista huippuhyvistä ohjeista. 😊

    VastaaPoista
  3. Näyttää ja kuullostaa älyttömän hyvältä! Tämä ohje menee kyllä testaukseen :)

    VastaaPoista
  4. Kauniisti koristeltuja muffinseja!

    VastaaPoista
  5. Oivallinen sovellus, eikä tuo ohjekaan huonolta vaikuta :-)

    VastaaPoista
  6. Oivallinen sovellus, eikä tuo ohjekaan huonolta vaikuta :-)

    VastaaPoista
  7. Ooh, ihanan oloinen ohje. Laku on suosikki, ja ainut satunnainen karkki mitä syön. Nämä voisi pistää kokeiluun.

    VastaaPoista
  8. Näyttää ja kuulostaa tosi hyvältä. :) Laku ja vadelma on kyllä hyvä yhdistelmä.

    VastaaPoista
  9. Varmasti herkullisia! Kuvat myös upeita.

    VastaaPoista
  10. Oi kun herkullisen näköisiä... Lakritsa suosikkiani =)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Jätä kommentti, se ilahduttaa aina!