Elefantti ja hiiri ristiäiskakku


Pienen pojan ristiäisiin kermakuorrutteinen kakku elefantti ja hiiri koristeella. Marsispossu on tehnyt usein tämän tyylisiä kakkuja, tähän kakkuun sain mallikuvan juurikin hänen kakusta.


Kermakuorrutteisen kakun haaste on se että koristeet voivat alkaa pikku hiljaa sulamaan kakun päällä, jos joutuvat kovin pitkään olemaan siinä. Laitoin varmuudeksi koristeiden allle valkoisen sokerimassalaatan, jonka toisen puolen "maalasin" valkosuklaalla, jolloin se estää kosteutta.Kakussa on gluteeniton vaalea kakkupohja, täytteenä kuningatar-valkosuklaamousse, kuorrutus laktoositon kerma.
Kommentit

 1. Miten noin tasaista jälkeä voi kermalla edes saada aikaiseksi.. Olet kyllä huipputaitava! :)

  VastaaPoista
 2. Hei!
  Aivan uskomattoman upea koriste! Saako sinulta tilattua postinkautta sokerimassasta tehtyjä koristeita? Olisi ihana saada tämäntyylinen koristus tytön risiäisjuhliin.

  Terv. Heidi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä jotkin koristeet onnistuu myös postittaan.

   Poista
 3. Mitä laktoositonta kermaa käytät? :)
  Monesti ollu ongelmia saada tasaista jälkeä joistain laktoosittomista kermoista..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käytän milloin mitäkin kermaa, ei ole merkillä väliä. :) Youtube kanavaltani löytyy video sileän kermakuorrutuksen tekemiseen.

   Poista
 4. Onnistuuko tollasen norsun postitus? Paljonko tulis posteineen maksamaan? Ihastuin tuohon kovasti ja haluaisin ristiäiskakun päälle, mutta itellä ei tekeminen oikeen onnistu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, laitatko minulle sähköpostia niin voidaan siellä paremmin vaihtaa ajatuksia. :) kermaruusu@gmail.com

   Poista

Lähetä kommentti

Jätä kommentti, se ilahduttaa aina!