keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Omppuja!


Omppuja, omppuja! Niiden aika on nyt. Eilen kävin uhkarohkeilemassa, tikapuilla kiipeämässä omenapuun latvoihin, jotta sain omppuja. Alaoksat kun oli jo poimittu. Mutta mitäs näistä omenista sitten tehtäisiin. Omppupaistosta täytyy ehdottomasti tehdä mutta mitä muuta? Oletko kokeillut jotain erilaista, hyvää, omppuleivonnaista? 


7 kommenttia:

 1. Hyvää on ainakin omena-puolukkaleivos/piiras tai omena- vuohenjuustotasku!
  Väririkasta syksyä keittiöön!

  VastaaPoista
 2. Moi,
  sinulla on ihana blogi ja kauniita, huolella tehtyjä herkkuja:)

  Laitoin omaan kokeiluuni murotaikinan päälle tuorejuustotäytteen, omenalohkot ja päälle kookoshiutaletoskaa. Oli hyvää:)

  VastaaPoista
 3. Omenariisipuuro.
  Kylmänä tai kuumana. Vaniljakastikkeen kanssa tai ilman! :)

  VastaaPoista
 4. Tuota omenariisipuuroa minäkin teen kyllä tänään! Unohtanut ihan sellaista olevankaan! :D

  VastaaPoista
 5. Saksasta alkujaan olevaa Omenastruudelia olisi kiva koittaa tehä jos vaan ehtii. Muutoin omppo-kaurapaistosta pakko tehä, ja ehkä jotain omenaista kanapataa tms.
  -M-

  VastaaPoista
 6. Minä tein tänä kesänä ensimmäistä kertaa omenasta hyydykekakkua turkkilaisesta jogurtista. Ensi kerralla kokeilen tuorejuustoa. Ihan hirveästi en ole näitä blogeissa nähnyt. Sulla muistan olleen joskus. Tykkäsin kakusta tosi paljon ja varmasti teen uudestaankin! :)
  http://taikakakut.blogspot.fi/2013/08/omena-karviais-hyydykekakku.html

  Kävin katsomassa vielä sun hyydyke/juustokakut ja siellähän niitä oli useita (jogurttiversiokin :)) ja kaikki niin upeita! Sun hyydykekakut on silti ihan omaa luokkaansa! Todella kauniita! :D

  VastaaPoista

Jätä kommentti, se ilahduttaa aina!