Ihan kuin kevät olisi!


Nyt tuntuu että on ollut talvea ja kevättä sekaisin. Kyllä se niin taitaa olla että vielä on ihan talvi mutta kun aurinko on paistanut niin komeasti ja linnut laulaa niin tuntuuhan se ihan keväältä. Jo parin viikon aikana olen kuullut mustarastaan virittävän lauluaan kotipihani puussa. Eräänä aamuna kun töihin lähdin, mustarastas istui pihapenkin selkänojalle, eikä sillä ollut siitä mihinkään kiire vaan antoi sävelien kaikua töihinlähtijän korviin. :)

Viime viikolla pidin muutaman talvilomapäivän ja suuntasin pohjanmaalle. Luonto oli kyllä niin kaunis kun sitä sain katsella ajomatkalla. Lunta oli koko ajan, välillä enemmän, välillä vähemmän. 


Yhtenä päivänä suuntasin kulkuni Reisjärvelle. Siellä kävin pitämässä muutaman tunnin kakkukurssin tai lähinnä opettelimme kermapursotuksia. Ennen kurssin pitoa kävin mökillä, joka myös Reisjärvellä sijaitsee. Voi miten monet mukavat muistot tämä mökki tuo mieleen. Siellä on vietetty aikaa jokaisena vuodenaikana, ystävien tai perheen kanssa. Mökki on tilava, joten sinne on mahtunut isompikin ystäväporukka yökylään. Ja kaiken parastahan on tuo ihan järven rannalla sijaitseva rantasauna. 


Tämä mökki/huvila voisi olla nyt myös sinun koska tämä on myynnissä. Käy katsomassa lisää kuvia Etuoven sivulta


Kermaa pussiin ja ruusukkeita pursottamaan kakun pinnalle. Iloisia kurssilaisia! :)


Nyt on jäänyt leipomiset vähälle tai tulihan sitä kotona leivottua viikonloppuna pullaa ja jotain piirakkaa mutta niistä ei tullut kuvia otettua ja ihan perinteisellä linjalla menin niiden suhteen. :)

Nautitaan näistä ihanista aurinkoisista päivistä, hymyillään auringon kanssa kilpaa.  


Kommentit

  1. Oi, tuttuakin tutumpi ruokasali yli kymmenen vuoden takaa! :) Kiva kurssi varmasti ollut! Kevättä on ilmassa selvästi, tänäänkin oli niin upea auringonpaiste..

    VastaaPoista
  2. Ihania talvikuvia olet napannut täältä pohjosempaa. :)
    Ja ihana mökki siellä myynnissä!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Jätä kommentti, se ilahduttaa aina!