Suolainen pannukakku


Suolaisen pannukakun reseptiä ei vielä löytynytkään blogistani. Nyt olin kyllä alkamassa tekemään suolaista piirakkaa tai suolaista galettea mutta sitten muutinkin suunnitelmat. Tämä onkin paljon nopeampi tehdä näihin kahteen muuhun verrattuna, ei tarvitse tehdä erikseen pohjataikinaa ja täytteitä, kaikki saa laittaa sekaisin.

Voit muokata reseptiä täytteiden osalta mielin määrin, siihen käy melkein mitkä vaan maut. Kokeile rohkeasti! Tarjoa pannukakkua vaikka salaatin kera.


6 dl maitoa
3 dl vehnäjauhoja
3 kananmunaa
½ tl suolaa
½ tl sokeria
200g palvikinkkurouhetta
8 kirsikkatomaattia
2-3 kesäsipulin vartta
(juustoraastetta)
mustapippuria

Sekoita maidon sekaan jauhot, kananmuna, suola, sokeri ja kinkkurouhe. Kaada taikina leivinpaperoidulle pellille. Leikkaa tomaatit neljään osaan ja leikkaa sipulinvarret ohuiksi viipaleiksi. Ripottele tomaatit ja sipulit taikinan päälle. Lisää halutessasi vielä juustoraastetta. Rouhi pinnalle vähän mustapippuria. Paista 225 asteessa n.23 minuuttia.



Kommentit

  1. Suolaiset pannarit on tosi hyviä jääkaapin tyhjäys -ruokia. Pannariin saa upotettua vaikka mitä kasviksia ja juustojen loppuja jne. Mulla on tapana tehdä ihan iltaruuaksikin välillä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, tämä on kyllä just sellainen jääkaapin tyhjennys pannari. Kaikki aineet käy. :)

      Poista

Lähetä kommentti

Jätä kommentti, se ilahduttaa aina!