Kirpputorin aarteet

Kirppareilla kannattaa pitää silmät auki. Tein erittäin hyviä löytöjä ihan naurettavaan hintaan.
Nuo isot alumiiniset kahvikakkuvuoat ovat ihan parhaita. Kahta eri kokoa oli Runebergin formuja sekä kolmea erilaista muottia ja vuokaa. Ja kaikki nämä yhteishintaan 6€! Meneppäs kaupasta ostamaan niin saa vuoista maksaa itsensä kipeäksi... ;)

Kommentit

 1. Wau, mitä löytöjä olet tehnyt ja mihin hintaan! Huh!

  VastaaPoista
 2. miltä kirpparilta noin hienoja löytöjä teki? ensi lauantaina kun siivouspäivän kirppareita kiertää niin voisi kyllä samanlaisa aarteita löytää, itse kun myös olen havitellut etenkin noita pieniä vuokia...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helsingissä tällaisia kirppareita on. :) Taidan lähtä joku kerta uudelleenki sinne jos sattuis yhtä hyvät apajat. ;) Pieniä vuokia minäkin aina metsästän. Usein niistä vaan pyydetään niin hirveää hintaa että ei raaski ostaa. Onneks on vielä sellaisia myyjiäkin jotka haluaa vaan päästä tavarasta eroon, hinnalla ei ole mitään väliä.

   Poista
  2. millä kirppiksellä kävit? jollakin isommalla (esim. vallila)vai jollakin pienemmällä pihakirppiksellä? mullakin olis ollu täällä helsingissä muutama kirppis kierrettävänä, mutta tällä kertaa ne valitettavasti jäivät väliin... :)

   Poista
 3. nuo isot on parhaita. Mulla niitä kuusi ja lisää tarvis, mutta kun ei enää kaupasta löydy.

  VastaaPoista
 4. Sinä satuit olemaan oikeaan aikaan oikeassa paikassa. Aika mahtava löytö ja hyvä tuuri kun löysit nuo. Veikkaan että jos olisit tarkoituksella lähtenyt hakemaan tuota määrää vuokia, et varmasti olisi löytänyt ;)

  VastaaPoista
 5. Kaikki nämä 6€ on todella halpa ja kuuluu kategoriaan,löytö :) .Näitä voisin pitää jopa rekvisiittana keittiösä ;)

  VastaaPoista
 6. Olen kesän ekalla mökkireissulla ja tämän postauksen ansiosta pelastin noita pieniä vuokia leikkimökin uumenista omaan käyttöön. Kiitos siis vinkistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oi, nämä vuoat ei kuulu leikkimökkiin vaan keittiöön. ;) Vieläkin kuljen kirpparilla silmän auki vuokien kohdalla. Ne ovat sellaisia aarteita.

   Poista

Lähetä kommentti

Jätä kommentti, se ilahduttaa aina!