Kesäiset leivokset


Aurinko on hellinyt meitä lämmöllään nyt useamman päivän. Eilen lähdimme viettämään päivää ulos eväiden kanssa, jonne otin nämä leivokset mukaan. Leivokset ovat oikeastaan "jämä" leivoksia, koska viikonlopun kakuista jäi vähän mansikkamoussea yli, joten pursotin sen muotteihin. Laitoin vaaleasta kakkupohjasta pohjan leivokselle. Päälle pursotin valkosuklaata ja koristeeksi tuoretta mansikkaa.Kommentit

 1. Tykkään sitten niin kovin näistä kuvistasi, taas oli pitkä pätkä ihania ja todella tyylillä toteutettuja herkkuja, kaunista ja takuulla herkullista :).

  VastaaPoista
 2. Olisi kiva jos julkaisisit useammin reseptejä myös.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Reseptejä tulee aina silloin kun minulla niitä on. Kaikkiin ei ole kirjoitettua reseptiä.

   Poista
 3. Olen käynyt jo varmaan vuoden säännöllisesti ihastelemassa sivujasi, mutta en ole hoksannut kommentoida aiemmin. Tämä blogi on ihanan selkeä, kuvat ovat todella hyviä, tuotoksesi myös ihailtavia. :) Jatkan edelleen täällä vierailua!
  -Emppu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista ja blogipalautteesta! Tällaista palautetta on aina mukava saada! :) Toivottavasti viihdyt pitkään blogini seurassa.

   Poista
 4. Tähän olisi kiva saada resepti..miten sait moussen hyytymään, liivate? Ja kuinka paljon liivatetta? Ihania kuvia ja herkullisen näköisiä leipomuksia... :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Jätä kommentti, se ilahduttaa aina!