Valkosuklaa-sitruunaleivos


Ylioppilasjuhliin toivottiin valkosuklaa-sitruunaleivoksia. Näitä tein viime vuonna myös siskoni juhliin.  


30 leivosta lähdössä juhlavieraille.

Kommentit

 1. Olisiko näistä mahdollista saada ohjetta? Tai edes työjärjestystä tai miten/ja millaisissa muoteissa nämä on tehty? Olisi valtavan mukavaa jos pääsisi kokeilemaan näitä. :)

  VastaaPoista
 2. Täälläkin olis yksi kiinnostunut ohjeesta - ihanilta näyttävät

  VastaaPoista
 3. Sama täällä. Olisi hienoa jos saisi ohjetta. Ilman ohjetta voi vaan katsoa että onpas kivat, mutta ei ole tälläisellä postauksella paljon muuta arvoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teen näitä joitain tuotteita yrittäjänä/toiminimellä, joten kaikkia ohjeita en halua laittaa jakoon, koska on työtäni. Toiseksi, näihin leivoksiin minulla itselläkään ei ole täydellistä ohjetta. Ainoastaan valkosuklaamousseen löytyy ohje mutta sitruunamousseen ei. Ohje muotoutu tehdessä, enkä kirjoittanut sitä mihinkään ylös. Itse ainakin saan enemmän kuvista ideoita kuin täydellisistä ohjeista. Tällaisissa tapauksissa voi laittaa luovuuden käyttöön ja keksiä/yhdistellä oman ohjeen. Tässä on käytetty valkosuklaa- ja sitruunamoussea. Pinnalla on kiille, jota ei saa kuin tukusta.

   Poista
  2. Kiitos vastauksesta. En ole jotenkin älynnyt että teet näitä omassa yrityksessä. Se on ihan ymmärrettävää ettet halua julki kaikki reseptejä ;) Teetkö ihan kotikeitiöstä käsin vai onko sinulla ihan konditoria jossain?

   Poista
  3. Tätä työtä teen kotikeittiössäni. Työpäivät kuluvat konditoriassa, mutta toisen palveluksessa.

   Poista
 4. Minuakin kiinnostaa ohje, erityisesti se, miten tuo kiillepinta tehdään tuon mallisiin leivoksiin?

  VastaaPoista
 5. Anonyymikommentoinnista en tykkään yhtään tai ainakaan vastata sellaisiin. Jokaisella kirjoittajalla kun on nimi, on kivempi sellaisten kanssa kirjoitella.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Jätä kommentti, se ilahduttaa aina!