Vuosi 2018


Vuosi 2018 on painettu muistojen arkistoon. Uuden vuoden ensimmäinen päivä alkaa kääntymään iltaa kohden. Mitä mahtui vuoteen 2018? Vuoteen mahtui onnea, iloa, murheita, kyyneleitä, hyviä ja huonoja päiviä. Vuoden aikana sain toteuttaa monen monta ihanaa kakkutilausta. Kiitos teille, jotka olette ottaneet yhteyttä. Kakkutoiveitanne on ollut ihana toteuttaa. <3

Selasin tässä vuoden ensimmäisenä päivänä viime vuoden kuvavirtaa läpi tietokoneeltani. Voi mitä kuvia sieltä löytyikään, mitä muistoja palautui mieleen. Ihan oli jo päässyt jotkut asiat unohtumaan. Ihanat mökkireissut ystävien ja perheen kanssa. Ystävieni kanssa tehdyt yhteiset reissut, ne ovat parasta vastapainoa työnteolle ja arjelle. Ja ne ihan arkiset kuvat, pikaisesti puhelimella räpsityt, niistä palautuu mieleen monet tapahtumat ja tekemiset. 

Viime vuoteen mahtui myös paljon huolia omasta terveydestä. Jatkuvan kivun kanssa eläminen vie tavattoman paljon voimia. Sinä, joka olet kohtalotoverini, hermosäryn kanssa elävä, tiedät mitä tämä on. Vuoden loppupuoliskolle mahtui liian monta päivystyksessä/lääkärin luona istumista. Silloin kun on kivun kanssa parempia päiviä, niitä päiviä kyllä arvostaa paljon! Ja te ystävät, olette korvaamattomia! <3 Viimeksi lauantaina vietin ystäväni kanssa "iltakylän" sairaalan päivystyksessä. Ystävät ovat aarteita! <3  

Tässä muutamia kuvia viime vuodelta.


Huhtikuussa sain viettää niin ihanan talvilomaviikon Ylläksen keväthangilla. 

Kesä ja kesäloma. Se oli mahdottoman lämmin! Helteistä saimme nauttia viikkoja. Järviveden lämpötilakin oli +26 astetta.


Järvi, laituri, hiljaisuus ja hyvä kirja.

Elokuussa juhlimme siskoani 40v 


Joululoman vietin kotonakotona äidin, isän ja sisarusteni kanssa. Tunnelmaa, yhdessäoloa, hyvää ruokaa ja vain olemista.
Piparikransseja joulukortteinaNyt katse on jo tulevissa kuukausissa. Tammikuu taitaa hurahtaa nopeasti kun niin kovasti odotan jo kauan sitten varattua reissua. Se on ihan pian!

Toivotan kaikille teille onnea, iloa, terveyttä ja hyvää mieltä vuoteen 2019! 

Kommentit

 1. Herkullisia kakkuja, ihania yhdessäolon hetkiä ja monenmoista on vuoteesi mahtunut. Onnellisia, kivuttomampia päiviä tähän vuoteen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pikku Akka! 😘 Mukavaa vuoden alkua sinullekin!

   Poista
 2. Onnellista uutta vuotta sinulle ❤️ Ja oikein paljon voimia kivun kanssa ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eerika! ❤️ Ihanaa uutta vuotta sinullekin! ✨ 😘

   Poista
 3. Onnea alkaneelle vuodelle, voimia ja jaksamista kivun kanssa! ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Raisa! 💕 Hyvää alkanutta vuotta sinullekin!

   Poista

Lähetä kommentti

Jätä kommentti, se ilahduttaa aina!