Syksyinen ristiäiskakku ja lohikakku


Poikavauvan ristiäisiin pyydettiin syksyistä täytekakkua. Koristeeseen toivottiin ainakin vaaleita neilikoita, syksyn lehtiä ja jotain muuta lisäksi. Koristeet sokerimassaa. Täytteenä kakussa vadelma-valkosuklaamousse. Kuorrutus sokerimassaa.




Ristiäisiin meni myös lohivoileipäkakku, jossa käytetty lämminsavulohta.

Onnea pienokaisesta vanhemmille ja isoveljille!


Kommentit

  1. Upeat kakut, ja ihanat värit makeassa :) Syksy <3

    VastaaPoista
  2. Todella kauniin näköisiä ja ihanan syksyn värisiä:).

    VastaaPoista
  3. Heippa! Kysyin pientä neuvoa, kun olisin tekemässä täytekakkua johon pursottaisin kermalla reunat ja päällinen olisi sokerimassaa, niin pitäisikö levy kakun päälle tehdä jo paria päivää aikaisemmin ja nostaisin sen kakun päälle vasta ennen tarjoilua vai teenkö sen samana päivänä ja suoraan vaan kakun päälle? Olisi todella kivaa jos ehtisit vastaamaan!(: kiitos.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos haluat tehdä kakun edellisenä päivänä. Laita kakun päällipintaan ohut kerros voikreemiä. Kauli päälle sokerimassalevy ja pursota reunat. Kaikki nämä siis samana päivänä. Jos kakku syödään pian tekemisen jälkeen, samana päivänä, niin silloin sokerimassalevyn alle voi laittaa myös ohuen kerroksen kermaa, jotta saat kakun pinnasta tasaisen ja myös massalevy asettuu kakun pinnalle paremmin.

      Poista
    2. Okei, kiitos tosi paljon!(:

      Poista

Lähetä kommentti

Jätä kommentti, se ilahduttaa aina!