Tyttövauvan ristiäiskakku


Vaaleanpunaista, valkoista, ruusuja, helminauhaa ja tennarit. Siinä toiveita tähän kakkuun. Täytteenä mansikka- ja valkosuklaamousse mansikoilla. Kuorrutus sokerimassaa.


Koristeet sokerimassaa.

Vaaleanpunaisia macaroneja valkosuklaa-mustaherukkatäytteellä.


Kommentit

 1. Tosi kaunis kakku. Oletko tuon helminauhan miten tehnyt? Jokainen pallo pyöritelty yksitellen vai jotenkin muuten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helminauhaan olen pyörittänyt jokaisen pallon erikseen. Siihen on olemassa myös muotti mutta sellaista minulta ei löydy.

   Poista
 2. Todella romanttinen ja herkkä kastekakku....

  VastaaPoista
 3. Todella upeat ruusut, näyttää aivan aidoilta!

  VastaaPoista
 4. Aivan ihana kakku ja täydelliset macaronit! Toiveena olisikin sinulta macaron-postaus, miten ihmeessä niistä voikin saada noin hyviä? Olen yrittänyt kaksi kertaa tehdä näitä ja epäonnistunut molemmilla kerroilla :( Voi vain huokailla ja ihailla sinun taitojasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. laitetaan toive korvan taakse. :) macaronien teossa harjoitus auttaa onnistumisessa. Tehdessä monta kertaa huomaa joka kerta jonku pienen niksin jolla saa taas vähän parempia macaroneja.

   Poista
 5. Minkä merkkistä sokerimassaa suosittelet koristeisiin?

  - Anniina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse käytän Finnbakelsin sokerimassaa, jota saa yritysasiakkaat tilattua. Vaahtokarkin makuinen sokerimassa on myös hyvää mutta se kuivuu suht nopeasti eli riippuu siitä millaista koristetta tekee että onko se massa hyvää just siihen. Sokerimassoissa on eroja mutta en valitettavasti osaa tarkemmin sanoa koska olen käyttänyt tuota yhtä massaa jo niin pitkään.

   Poista
 6. Oi, upeat ruusut! Olet todella taitava. :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Jätä kommentti, se ilahduttaa aina!