Kesä, omenankukat, kesäleivokset


Olemme saaneet viettää todella ihania kesäpäiviä. Lämpöä on riittänyt parin viikon ajan. Kotini lähettyvillä on ihastuttava paikka, omenatarha. Viime syksynä kävin poimimassa sieltä omenia. Perjantaina tuli mieleen että nyt täytyisi käydä omenatarhalla katsomassa puiden kukintaa. Sattuikin niin että tarha oli juuri nyt viikonlopun auki yleisölle. Sinne oli laitettu pöytiä ja penkkejä, jotta sinne voi lähteä vaikka piknik eväiden kera. Vielä sunnuntaina kävimme uudelleen kuvaamassa kaunista luontoa ja vähän myös jotain syötävää.


Leivokset olin tehnyt jo aiemmin pakastimeen, jotka nyt vain koristelin. En yhtään muista mitä leivoksissa oli, muuta kuin että makuna on passion-mango-ananas-lime.Kukkia oli valtavasti ja puita paljon!

Nautitaan ihanista kesäpäivistä. Nyt se on kyllä luvannut että ilma kylmenee mutta kyllä ne lämpimät ilmat vielä tulee takaisin! :)Kommentit

  1. Hei, missä tuo omenatarha on? Sinne haluaisin päästä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Omenatarha on Malminkartanossa. Se on auki vain joskus, nyt oli kukinta-aikaan viikonlopun ajan. Syksyllä sitten kun omenat ovat kypsiä.

      Poista

Lähetä kommentti

Jätä kommentti, se ilahduttaa aina!