3- vuotiaan synttärikakku


Minulta pyydettiin kakkua, joka ei sisältäisi maitoa, kauraa ja muutamia muita allergisoivia aineita. Sain myös kuvat millainen kakusta halutaan ulkonäöllisesti eli kuorrutukseen kolmea eri väriä. Kakun tilaajalla oli oma koriste kakun päälle eli en tehnyt mitään koristeita. 

Synttärisankari tykkää kuulemma mangosta, joten täytteeksi tein mangomoussen. 
Sankari tuli itse hakemaan kakkua, hän oli kyllä niin suloinen 3- vuotias. Lapsen ilme kakun nähdessä on niin paras palkinto kakun tekijälle.


Kuva kakusta koristeen kanssa. Kuva lainattu  blogista alisa´s wonderland. Käy lukemassa lisää juhlista hänen blogistaan. Hän kirjoitti mm. 

"Tuo syntymäpäiväkakku on erään todella taitavan kanssablogaajan, Kermaruusun, tekemä. Lisää tekijän tuotoksia voi nähdä täällä. Sain itseasiassa vinkin tämän leipurin käyttämiseen yhdeltä vanhalta lapsuudenystävältäni, joka on tyytyväisenä käyttänyt Kermaruusun palveluja useamminkin. Bonusta oli tietenkin vielä se, että tekijältä taittui allergiakakkujen leipominen ongelmitta - meidänkin kakkumme oli tehty täysin maidottomana ilman allergisoivia hedelmiä ja viljoja eikä se maultaan poikennut lainkaan siitä ehdastatavarasta. Oli jopa jonkun mielestä parempaa."

Lämmin kiitos palautteesta! <3
Kommentit

 1. Olisi kiva jos näistä kakuista saisi joskus reseptejäkin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teen tilauksesta myös kakkuja, joten kaikkiin en halua antaa reseptejä.

   Poista
 2. Ihanat värit! Miten olet tehnyt tuon kuorrutuksen? Otan kaikki ideat vastaan maidottomiin kakkuihin... olen vasta aloittelija siinä suhteessa....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuorrutuksessa olen käyttänyt tukusta saatavaa maidotonta kasvirasvavalmistetta, Sure Whip. Se vaahdotetaan kuten kerma, jonka sitten värjäsin pastaväreillä.

   Poista
 3. Kiitos vinkistä... tuonne tukkuun en taida päästä :/

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Jätä kommentti, se ilahduttaa aina!