Kuulumisia ja sana on vapaa.


Onko kovasti jo kevään juhlia suunniteltu, jos sellaisia on tulossa? Ainakin äitienpäivä on seuraavana vuorossa. Itse pääsen muutamiin juhliin tekemään tarjottavia sitten kuun vaihteessa.

Tällä hetkellä on pakollinen tauko leipomisessa. Voiko pahempaan aikaan satuttaa kättä tällä alalla kuin äitienpäiväviikolla? Sekin on nyt koettu ja nyt parannellaan kättä rauhassa, jotta se pian tulisi toimintakuntoon.

Facebookin puolelle laitoin jo eilen arvonnan käyntiin ja samalla kyselin että mitä ohjeita kaipailisitte. Voitte myös kertoa mikä on jäänyt erityisesti blogistani mieleen. Sana on siis vapaa. :) Osallistumisaikaa annan siihen asti kunnes saan tikit pois kädestä.

Kermaruusulla on sivut myös facebookista. Tule sinne "tykkämään" niin saat useammin päivityksiä mitä täällä blogissa. Kun on 1500 seuraajaa niin silloin laitan pienen yllärin. ;)

Mutta jätäppä kommenttia tähän postaukseen niin osallistut pienen leivonta-aiheisen palkinnon arvontaan. Paketista löytyy ainakin kukkamuotteja.

Kommentit

 1. Hieno blogi. Olen saanut paljon uusia ideoita leivontaan ja kakun tekoon.
  Harmi käden loukkaamisesta ja mihin aikaan. Paranemisia sinne.

  VastaaPoista
 2. Kädelle paranemisia! :) Nyt kun käsilepää niin ehkäpä aivot jo raksuttaa ideioita?? :)

  VastaaPoista
 3. Pikaisia paranemisia! Sulla on paljon kauniin näköisiä kakkuja,tuo edellisen postauksen raparperikakku oli houkuttelevan näköinen,täytyy kyllä kesällä kokeilla.
  Aakoo

  VastaaPoista
 4. Paranemisia! :) kiva blogi. Huippuja ideoita saanut täältä.

  VastaaPoista
 5. Saisko sulta ostaa ristiäiskakun koristeet? tai siis kerkeäisitkö yleensä tehdä niitä, ja onnistuisko niiden postitus tänne Ykaan? meillä ristiäiset näillä näkymin 2.6. Onko sulla mun puh nroa? voit sillaitenkin vastata. Jos ei, niin Saaralta varmaan ainakin sen saat. =) terveisin -Talvikki ja Jyri-

  VastaaPoista
 6. Paranemisia! Parhaiten mieleen on jääneet upeat luomukset joita on ilo katsella, mutta mukavia ovat myös helpommat ohjeet joita voi itsekin yrittää valmistaa;).
  Molempia odotellen: Vasi

  VastaaPoista
 7. Sinun macaronit on niin houkuttelevan näköisiä, että on jossain vaiheessa pakko itsekin kokeilla :)

  VastaaPoista
 8. Oon seurannut sun blogia, jo pidemmän hetken aikaa. Ihan sika hyviä vinkkejä tullut :) kiitos

  VastaaPoista
 9. Pikaista paranemista! Täydellisiä macaronseja, nam!

  VastaaPoista
 10. Toivottavasti käsi paranee pian!

  Parhaiten blogistasi mileen jäänyt asia on leivonnaisten hieno viimeistely. Moni tekee kaunista, mutta sinulla koristelut ja viimeistelyt ovat astetta korkeammalla.

  VastaaPoista
 11. Pikaista paranemista! Mahtavat sivut sulla. t. Johanna

  VastaaPoista
 12. Paranemista kädelle! Olen ahkera sivustosi seuraaja.. t.Pia

  VastaaPoista
 13. Löysin blogisi ihan juuri nyt ja voi mitä ihania herkkuja täällä valmistuukaan. Täällä taitaa mennä pitempi tovi lukiessa. Vielä en osaa sanoa mikä nousee päällimmäiseksi. Naamakirjaan tämä minun vanha palvelijani ei suostu menemään, joten täytynee minun tyytyä harvempiin päivityksiin, mutta onhan täällä paaaaljon lueskeltavaa jo ennestään :)
  Mutta paranemista kädellesi!!

  VastaaPoista
 14. Paranemisia! Sulla on ihanan paljon erilaisia ohjeita ja kuvat tosi nättejä! Lisäsin sut listalleni, ilmoitathan mikäli ei sovi. Saas lisätä myös minut, jos haluat!

  VastaaPoista
 15. Oi voi, paranemisia sinne! Kyselen sinulta aina apuja macaronien valmistukseen. Niissä olet kyllä mestari =D

  VastaaPoista
 16. Toivottavasti käsi paranee pian!! Itse olen keuhkokuumeen kourissa, eli taitaa täältäkin jäädä kakku äitienpäiväks tekemättä :(

  VastaaPoista
 17. Ihania ohjeita ja kuvat niistä upeita! Aloittelevan leipurin vakisvut :-D Paranemisia ja lämmintä kevättä!

  VastaaPoista
 18. Paranemisia! Sullon mahtavat sivut, mun lemppari blogi sillon kun jotain ohjetta kaipaan :)

  VastaaPoista
 19. Käyn täällä usein katsomassa mitä olet taas tehnyt. Parane pian!

  VastaaPoista
 20. Toivottavasti paranet pian. Macaron-ohjeesi on ihan mahtava. Sen avulla opin tekemään macaroneja ja kertaakaan en ole epäonnistunut.

  VastaaPoista
 21. Toivottavasti paranet pian. Sinulla on hyvät sivut.

  VastaaPoista
 22. Pikaista paranemista <3 Sokerimassapionin ohjetta etsiskelen, vielä en löytänyt...

  VastaaPoista
 23. Minäkään en naamakirjassa ole joten päivityksiä katselen vähän harvemmin.Usein täällä kuitenkin poikkeen ja vinkkejä olen napannut usein.Sokerimassasta tehdyt kukat kiinnostaa kovin mutta en ole vielä ryhtynyt tuumasta toimeen.Blogisi kauniit kuvat puhuttavat ja selkeät ohjeet.

  -Pikke-

  VastaaPoista
 24. Pikaista paranemista ja kiitos vielä neuvoistasi! t. Henni

  VastaaPoista
 25. Hoivaa, helli ja vaikka laula, niin käsi paranee 'nopeammin'!
  Macaron ja erilaiset leivoksesi ovat ainaisen ihasteluni kohteita!

  VastaaPoista
 26. Iso kiitos inspiroivasta blogista, macaron-ohje menossa seuraavana testaukseen!
  - Polly

  VastaaPoista
 27. Ihania ohjeita sinulla täällä!Odottelen aina innolla uusia ohjeita :)

  VastaaPoista
 28. Ihana blogi sinulla. Erilaisia, ammattimaisia ja inspiroivia ohjeita.

  classique_@suomi24.fi

  VastaaPoista

 29. Ammattileipurin kädenjäki on ihailtavaa katsottavaa.
  Ehdotukseni leivottavasta on Baileys juustokakku.
  Uudet ohjeet ovat tervetulleita tällaiselle kotileipurille.

  VastaaPoista
 30. Toivottavasti pääset taas leipomaan pian. Ihailen kaikkia leivoksiasi ihan erityisesti. Ne on jotain sellaista, mitä itsekin haluaisi tehdä, mutta jää aina tekemättä, kun helpompaa tehdä kakku :)

  VastaaPoista
 31. Hurmaava blogi. Hiljattain tänne löysin, nyt mustikka-valkosuklaamuffinssit ja aurinkoleivokset kokeiltuna. Kiitos hyvistä ohjeista! Tilda

  VastaaPoista
 32. Mä olen jo sanaton kun olen ihaillut jo vuoden sivujasi ja joka päivä käyn niitä katsomassakin. Ja paljon olen oppejasi ottanut täältä. Ihailen kakkusjesi yksinkertaisuuden kauneutta. Ohjeita kaipailisin omenajuttuihin kun kesä tulossa jos saattaisit meidät omenien ihmeelliseen maailmaan. Irma

  VastaaPoista
 33. Blogistasi löytää sellaisia ohjeita, että niillä saa kakut onnistumaan:)
  Toivoisin ohjeisiin tietoa, jos aineet on saatavilla vain tukusta.
  Olisiko sinulla ohjetta kauramuroleivospohjaan, johon päälle tulee marjoja ja hedelmäpaloja ja kiille päälle? Leivospohjat täytyy paistaa ehkä muoteilla, mutta mistä niitä saa? Söin Tammisaaren kahvilassa parhaimman tällaisen leivoksen maanantaina:)

  VastaaPoista
 34. Olen seuraillut blogiasi ihan alusta saakka ja oppinut paljon tässä matkan varrella. Näillä sinun ohjeillasi olen saanut monet leivonnaiset onnistumaan aivan älyttömän hyvin ja kehuja on sadellut joka juhlissa maittavista tarjoiltavista. Että kiitos vaan sinulle hienoista resepteistä! Olen taasen kerran suunnittelemassa uusia juhlia ja nyt kaipailisin hyvää voileipäkakun ohjetta tai ohjeita. Aion nimittäin tehdä liha- ja kalavoileipäkakut sekä mahdollisesti myös kasvisvoileipäkakun, joten näitä ohjeita olisi kiva saada.. Oikein aurinkoista loppukevättä sinulle ja toivotaan, että käsi paranee pikimmiten! =)

  VastaaPoista
 35. Ihana blogi, monesti pelastukseni!:)
  ,helsingitär

  VastaaPoista
 36. Taitavia töitä ja selkeä blogi. Toivottavasti et siirry kokonaan Facebookin puolelle, koska meitäkin löytyy, jotka eivät siellä viihdy :)

  VastaaPoista
 37. Kiitos kaikille osallistumisesta!! Arvonta on suoritettu yhdessä facebookin osallistujien kanssa. Arvonnan voittaja on Päivi Katajala. Onnittelut!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Jätä kommentti, se ilahduttaa aina!