Ruusut


Täällä keittiössä on tehty erilaisia koristeita tuleviin juhliin. Ruusut ovat yksiä minun lempikukkia ja niitä tykkään myös itse tehdä. Ruusuja on hyvin monenlaisia. Usein on kysytty että miten teen omat ruusuni mutta se on tosi hankala kuvien ja kirjoitusten kautta selvittää miten saa muotoiltua ruusun. Joten edelleenkään ette saa ohjetta näiden tekoon. :)

Minusta bloggaamisessa on yksi hyvä juttu itseäni ajatellen. Useamman vuoden kun kirjoittelee ja kuvaa niin sitä kautta pystyy huomaamaan oman kehityksen kädentaidoissa. Nyt huvikseen selasin ensimmäistä blogiani ja etsin ensimmäiset ruusuni sieltä. Ne löytyivät maaliskuulta vuodelta 2008 eli reilu viiden vuoden takaa.


2008 vuonna tehdyt ruusut näyttivät tältä. :D Silloinhan ne olivat mielestäni oikein hyviä mutta nyt ehkä ajattelee vähän eri tavalla. :) Niinhän sitä sanotaan että harjoitus tekee mestarin, joten harjoitusta tällaisten teko vaan vaatii.


Kommentit

 1. Oikeassa olet, harjoitus todellakin tekee mestarin. Vaikka ensimmäisesi ovatkin hienoja, ovat uusimmat täydellisen aidon näköisiä. Voi, osaisinpa minäkin tehdä noin upeita :)

  VastaaPoista

 2. Raparperit alkavat olla pian sen kokoisia, että niistä on leivottava jotain hyvää, olisiko sinulla hyvää raparperipiirakan ohjetta?

  VastaaPoista
 3. On kyllä kauneimmat ruusut, jotka olen nähnyt! Olet todella taitava. Tuollaisia kun osaisi jonain päivänä itse tehdä. Opetusvideo vain youtubeen :) t. Henni

  VastaaPoista


 4. Kauniita ruusuja, nämä sivut tarjoavat myös silmän iloa.
  Onko ruusut tehty marsipaanista vai sokerimassasta?

  VastaaPoista
 5. Onpa aidon näköisiä ruusuja, nuo ylemmät etenkin! ;)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Jätä kommentti, se ilahduttaa aina!