Kesäpäivät


Blogini elää nyt kovin hiljaista aikaa, leipomiset näin kesäaikaan ovat olleet vähissä. Alkukesä on ollut ilmojen puolesta viileä ja hieman sateinen mutta on sinne mahtunut myös aurinkoisia ja hyviä päiviäkin, joista on sitten kyllä kovasti nauttinut.


Nyt kun ei ole antaa teille mitään uutta reseptiä tai kuvia leivonnaisista, ajattelin laittaa muutamia kuvia tältä kesältä. Nämä omenankukkakuvat ovat Malminkartanon omenatarhalta. Se on niin kaunis paikka kun monta sataa omenapuuta kukkii. Odotan touko-kesäkuun vaihteessa että milloin kukkia pääsee puutarhalle katsomaan.




Toinen paikka mihin odotan pääseväni on alppiruusupuisto. Tänä vuonna kukkia ei ollut ihan niin paljoa mitä viime vuonna mutta kaunista siellä silti oli.



Jotain on tullut tehtyä käsillä myös kotona, siis jotain muuta kuin leipomista. Olen lehdissä ja netissä nähnyt idean tällaiseen yrttiseinään. Se on jo jonkin aikaa ollut mielessä että sellaisen haluaisin parvekkeelleni. Muutama viikko sitten sain aikaseksi tehdä tämän. Yhdistin kaksi puulavaa ja maalasin sen valkoiseksi. Kävin ostamassa maisemointikangasta, josta leikkasin sopivan kokoiset palaset ja niittasin kehikkoon kiinni. Sen jälkeen vain multaa ja yrttien istutus. 


Kovasti olen tykännyt tästä. Talveksi tähän voi sitten istuttaa jotain muuta kuin yrttejä. 


Suomenlinnassa käyminen kuuluu aina kesään. Vaikka asuu täällä pk-seudulla niin Suomenlinnassa ei tule kovin usein käytyä. Tällä kerralla tuuli puhalsi välillä kylmästi mutta onneksi aurinko paistoi. Suomenlinnasta löytyy ihania pieniä polkuja ja teitä. Luonto oli kauniina. Ihana paikka.







Joko kohta saamme ostaa kotimaisia mansikoita ja laittaa niitä pakastimeen talven herkuiksi? Eilen kävin Tallinnassa, jossa mansikoita ostettiin näin ihanissa koreissa.


Nautitaan kesästä! Minä odotan jo kovasti kesälomaani, sitä täytyy vaan vielä jonkin aikaa odottaa mutta kyllä se sieltä vielä tulee. :)


















Kommentit

  1. Yrttiseinä on kyllä kiva idea, mahtuu pieneenkin tilaan! Ihania, kesäisiä kuvia! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, tuo seinä mahtuu pieneenki tilaan, joten on oikein passeli parvekkeelle. :)

      Poista
  2. Ihania kuvia, ihan kesän näköisiä ja tuntuisia !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kesä on ihanaa aikaa. Toivottavasti saadaan lämpimät ilmat vielä takaisin.

      Poista
  3. Ihania kesäkuvia! Itse en ole käynyt Suomenlinnassa kuin ihan pyörähtämässä. Haaveissa olisi päästä käymään siellä ihan kunnolla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suomenlinnan on kyllä ihana paikka. Olen siellä useamman kerran käynyt mutta taas tällä kerralla löydettiin ihan uusia polkuja, joita ei ole aiemmin nähty. :)

      Poista
  4. Ihania kesäkuvia! Tuosta yrttiseinästä tuli hieno, ai että pidän siitä! :-) Täällä muuten leggari- ja villasukkakelit. Shortseja ja kesämekkoja en ole vielä edes laukusta purkanut...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin kovasti tykkään tuosta yrttiseinästä. Voi vaan käydä niin että joudun loman jälkeen uusimaan yrtit, mutta ei se mitään. ;) Täällä pärjää onneks ilman villasukkia, jopa ilman sukkia mutta saisi sitä lämpöä tulla enemmän.

      Poista
  5. Kauniita kuvia :)
    t liina

    VastaaPoista
  6. Ihania kuvia kuin suoraan taiteilijalta...:)vaikka onkin luonnosta tai jostain

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tykkään kuvata luontoa leivonnaisten lisäksi. :)

      Poista
  7. Oi mitä kuvia! Suomenlinna on aivan ihana miljöö. 80 -luvulla siellä minäkin kävin ja ihastuin. Kermaruusu, kävin kurkkimassa ja ihastuin sun juttuihin. Tulen toistekin! Ja kiitos sinullekin käynnistäsi Tauvonpaikassa ja ihanista sanoistasi. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kaisu ja kiva että tulin vierailemaan blogiini! :) Minä jäin myös sinun lukijaksi, kiva saada uusia blogeja luettavaksi.
      Suomenlinna on kyllä niin kaunis paikka, varsinkin kesällä.

      Poista

Lähetä kommentti

Jätä kommentti, se ilahduttaa aina!