Blogini 8-vuotta


Olen kattanut teille tänään pöytään mutakakkua, onhan tänään blogini 8-vuotis synttäripäivä! Olkaa hyvä! :)


Kakku on hetki sitten uunista otettu, keskusta on ihan pehmeää, valuvaa, juuri sellaista millaisena mutakakun haluan tarjota. Kakun kanssa tarjoan kermavaahtoa sekä hyvät kahvit.


Miltä kakku maistuu? Minulle tämä maistui vähän liian hyvin kun meinasi jo ihan huono olo tulla kun piti ottaa vielä pieni pala lisää ja vieläki pieni pala... Kakku maistuu seuraavana päivänä yhtä hyvälle, joidenkin mielestä vielä paremmalle kun kakku on saanut olla yön yli jääkaapissa. Silloin sisusta ei ole valuvaa vaan hyvin tiivistä, maistuu kuitenkin oikein hyvälle.


8- vuotta tulee tänään täyteen tätä mukavaa harrastusta, bloggausta. Välillä se on ollut yhtä vaaleanpunaista kun kuvan kukat mutta sitten on ollut niitä "puisia" hetkiä kun ei innosta yhtään. Mutta tämä on siinä mielessä mukava harrastus kun sitä voi harrastaa sen verran kuin huvittaa.


Blogissani ja blogini facebook-sivuilla on ollut käynnissä syysarvonta. Oli mukava lukea teidän kommentteja blogistani, kiitos jokaisesta! <3
Moni oli maininnut blogini kuvista, kiitos niistä! Jos en bloggaisi, olisinko niin innoissani kuvaamisesta? Kuvaaminen on minulle kuin toinen harrastus. Tykkään käyttää siihen aikaa, on ihana suunnitella ja sommitella. En ole mikään ammattilainen vaan ihan itse oppinut. Joka kerta oppii jotain uutta, vielä on paljon opittavaa, onneksi. :)

Arvonnan suoritin, voittajaksi paljastui

Ihanat kuvat, taidokkaasti tehdyt leipomukset ja mukava tyyli kirjoittaa :)

Onnea Toiveettodeksi! Sinulle lähtee palkinto postiin. :)


Jos joku haluaa maistaa tätä kakkua toisenkin kerran, tässä olisi ohje siihen. 
Käytin tähän kakkuun useammanlaista suklaata, pakettien loppuja. Suurin osa oli Oreo maitosuklaata, joka toikin kivaa suuntuntumaa kakkuun kun mustia Oreo-keksipaloja löytyi kakusta. Lisäksi laitoin After eight-suklaata ja vähän myös Marianne-murua.

120g suklaata
100g voita
2 kananmunaa
1 dl sokeria
1 dl vehnäjauhoja
½ tl leivinjauhetta

päälle tomusokeria
tarjoiluun kermavaahtoa

Sulata kattilassa suklaa ja voi, anna jäähtyä. Vaahdota munat ja sokeri. Sekoita leivinjauhe vehnäjauhoon ja lisää varovasti sekoittaen taikinaan. Lisää lopuksi varovasti suklaa-voiseos. Sekoita tasaiseksi. Kaada irtopohjavuokaa, jonka pohjalle olet leikannut leivinpaperista pyöreän palan (halk. 18 cm). Paista 200 asteessa 18-20 min.


Mukavia, lämpimiä syyspäiviä teille! Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin.

Terkuin, Anneli










Kommentit

  1. Onnittelut kasivuotiaalle. Blogiasi on kiva lukea, vaikka harvoin vierailenkin. Voispa itekin tehdä mutakakun tuolka ohjeella alkavan viikonlopun kunniaksi. Nam.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja mukava että tulit vieraileen blogiini ja toivon että tulen myöhemminkin,.:) Toivottavasti tein mutakakun viikonlopun kunniaksi.

      Poista
  2. Sydämelliset onnittelut 8-vuotiaalle! ♥

    VastaaPoista
  3. Ihanaa mutakakkua. Onnea 8-vuotiaalle!

    VastaaPoista
  4. Ihania kuvia jälleen kerran! <3 Onnea blogille! :)
    T: Serkusten suklaaunelma blogi

    VastaaPoista
  5. Eikä?! Olipa tosi kiva yllätys :) Onnea 8 vuoden blogitaipaleesta ja ihanaa, että vieläkin jaksat kirjoitella. Mutakakku on kyllä tosi herkullista, kiitos siitäkin ;) voiskin joskus kokeilla tehdä tuosta oreo-suklaasta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Saa nähdä pystyykö tätä harrastusta koskaan lopettamaan. ;) Postia on sinulle tulossa. :)

      Poista
  6. Nam, maistuipas se hyvälle! :) Ja onnea 8-vuotiaalle!

    VastaaPoista
  7. Kiitos mielettömästi hyvästä sokerimassa ruusun teko videosta. Tuli todella kauniita ruusuja vaikka itse sanonkin :-) Mukavaa syksyä!

    T. Jonna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, mukava kuulla että videosta oli apua! :) Ruusuistasi tuli varmasti kauniita. Mukavaa syksyä sinullekin!

      Poista
  8. Kiitos tästä blogista ja onnittelut:)! Täytyypä kokeilla elämäni ensimmäisen kerran mutakakun tekemistä tällä ohjeella!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Kokeile ihmeessä mutakakkua. luulen että ei jää viimeiseksi kokeiluksi. ;)

      Poista
  9. Pitkästä aikaa täällä. Myöhästyneet onnittelut! Täällä on aina mukava nähdä ihania suolaisia ja makeita kauniissa kuvissa.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Jätä kommentti, se ilahduttaa aina!