KesäOlen saanut viettää koko heinäkuun alun kesälomaa. Miten mukava onkaan unohtaa kaikki työ ja heittäytyä lomalle! :) Loman aluksi kävin ihailemassa pohjois- Norjan ja vähän myös Ruotsin maisemia. Kyllä Norjassa onkin kaunista. Muutamia kuvia laitan reissusta teidän nähtäväksi.


Asuntoautolla ajoimme mutkaisia ja välillä hyvinkin kapeita teitä.Matkamme päämäärä oli Nordkapp. Sinne päästäkseen oli ajettava tunneleita pitkin yhteensä lähes 20 km. Pisin tunneli, mikä meni välillä meren alapuolellakin oli vajaa 7 km pitkä.


Nordkapp! :) 
Siellä tuuli todella paljon, tuuleen pystyi melkein nojaamaan.


Matkan varrella oli ihania tunturipuroja. Vesi oli kirkasta, jota täytyi myös vähän juoda. :)


Jäämeren vesi täytyi tottakai käydä testaamassa! :)
Ruotsin puolella kävimme katsomassa kosken pauhua, Jockfall.


Näitä "kultakimpaleita", hilloja, olisin mieluusti poiminut mutta siihen aikaan olivat vielä raakoja. Onneksi nyt niitä löytyy jo pakastimesta. :)Nyt siirryin jo Suomen puolelle, Kalajoen meren rannalla ihailin yksi ilta auringon laskua.


Jotain on lomalla tullut myös leivottuakin. Viime viikolla tein pariin kertaan tätä kakkua. Ohje on vanha, tuttu, mutta nyt se sai päällensä hilloja, nam! :)


Kesälläkin tuore korvapuusti maistuu hyvälle. Mökillä erään aamun aloitin pullan leipomisella.


Nautitaan vielä kesästä, vaikka nyt se onkin näyttänyt kylmät puolensa. Tänään taas ajellessani etelää kohti mittari näytti alimmillaan +9 astetta. Voiko sitä sanoa kesälämpötilaksi? :) Toivotaan että aurinko vielä lämmittäisi meitä tulevinakin päivinä!


Kommentit

  1. Voi kuinka kauniit maisemat tuolla Norjassa on. Itse kävin muutama vuosi sitten Norjassa. Kävimme Tromsassa ja ajoimme sieltä Kiirunaan. Maisemat olivat mitä hienoimmat. :)

    VastaaPoista
  2. hienoja kuvia, vieläkin vähän harmittaa kun nukuin onneni ohitse yhtenä iltana. Jäi kaunis maisema näkemättä :)

    VastaaPoista
  3. Kivoja kuvia:). Kävimme myös kesälomalla Norjan puolella ja maisemat ovat kyllä kauniita!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Jätä kommentti, se ilahduttaa aina!