Talvinen Miina ja Manu - kakku


Eräs ihana kaksi vuotias tykkää hirveen paljon Mamusta, kuten hän itse sitä kutsuu. Siis Miina ja Manu - satukirjat ovat kovassa käytössä. 


Heikki hiiri on kiivennyt Manun olkapäille, jotta yltää laittamaan lumiukolle porkkananenän. :) Miina katsoo ihmeissään vieressä. Googlea selaamalla löysin tämän tyylisen kuvan, joten siitä lähdin tekemään koristelua. 


Kakun päällinen on sokerimassaa. Sekoitin sinistä ja valkoista keskenään ja jätin värin epätasaiseksi. Sitten kaulin myös valkoista, kunnes yhdistin sen sinisen levyn kanssa ja kaulin saumakohdan kiinni. Valkoiseen "lumi"osaan jätin epätasaista pintaa. Tästä otin sitten pyöreä palan, kakun pinnan kokoisen.


Kokosin koristeen levyn päälle. Nostin sitten koko levyn kakun päälle. Alle laitoin kreemiä.


Kakun reunaan pursotin "lumipalloja" suoralla tyllalla. Reuna on kermaa.

Onnea Alvar!!

Kommentit

 1. Ihana talvinen kakku! Kivoja yksityiskohtia ja nätti tuo lumipallo-kermareuna :)

  VastaaPoista
 2. Oi kun on kiva kakku.

  monesti oon miettiny että mitä te superkondiittorit teette kaikella ylijäävällä marsipaanilla. niinkuin tuossakin ympyrästä ylijääneillä, värjätyillä osilla. onko teille niillä jatkokäyttöä vai joutuvatko roskiin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei, ei roskiin laiteta hyvää massaa. :) Massan voi käyttää uudelleen. Se vaan täytyy säilyttää ilmatiiviisti, muoviin käärittynä, jotta ei kuivu.

   Poista

Lähetä kommentti

Jätä kommentti, se ilahduttaa aina!