Kahvia ja leivonnaista! Paulig Makuparit-palvelu


Mikä olisikaan parempaa kun saada nauttia hyvää kahvia ja leivonnaista yhdessä. Itse ainakin liian usein juon sitä samaa kahvia oli leivonnainen mikä vaan. Mutta kun valitsisi leivonnaiseen sopivan kahvin niin yhdistelmä täydentyisi. Paulig onkin avannut uuden palvelun meille leivonnaisten ja kahvin ystäville. Enää ei tarvitse miettiä mikä kahvi sopisi mihinkin vaan voit käydä etsimässä Makuparit- palvelusta oikean yhdistelmän.

Paulig Makuparit- palvelu tuo kahvinystävälle uudenlaisen tavan löytää kahvin ja tarjottavan maistuvimman yhdistelmän. Nautinnollisinta makua voi hakea kahvin, tarjottavan tai teeman mukaan.

Pauligin makupareja luotsaavassa kyselyssä perinteiset herkut osoittautuivat kahvinystävien suosikeiksi. Makeista maistuvimpia herkkuja olivat korvapuustit, pulla ja juustokakku. Suolaisia suosikkeja olivat karjalanpiirakka, croissant ja kinkkupiirakka.Etsin viidelle leivonnaisreseptilleni Makuparit- palvelusta kahvisuosituksen. Leivonnaisen kuvaa klikkaamalla pääset reseptiin ja kahvisuositusta klikkaamalla pääsee Paulig Makuparit- palveluun.


Nautinnollisia kahvihetkiä yhdessä herkullisen leivonnaisen kanssa. :)


Yhteistyössä Paulig

Kommentit