Mustikkajäädyke


Mustikkaa olen nyt yrittänyt käyttää moneen paikkaan. Eilen tein jäädykettä, jota tänään piti vähän maistella. Mustikka on aika mieto marja joten sitä saa laittaa ihan reilusti että maistuu.

4 dl kermaa
3 keltuaista
½ dl tomusokeria
2 rkl vaniljasokeria
3½ dl mustikkasurvosta
2 dl kokonaisia mustikoita

Vaahdota kerma. Vaahdota keltuaiset ja tomusokeri. Yhdistä vaahdot ja mustikat keskenään. Kaada massa pakastuksen kestävään astiaan. Anna pakastua mielellään yön yli.

Kommentit

 1. Ihanaa uudet sivut auki ja jo heti ihania mustikkaisia ideoita...Kiitos...

  VastaaPoista
 2. Morjens !
  Täällähän ja täälläkin näyttää tositosi hyvälle 8)
  On tää bloggeri vaan niippal valosampi ja jotenki tyylikkäämmän näkönen mesta, et mulla menee koht sormi suuhun... Varsinaista syytä ei ol Vuodatuksesta siirtyä, mut ku muutki ja tota jälkimmäistä oonki ain noudattanu elämässäni ;)
  Ja jotenki kyl toi Vuodatuksen tukitouhu viittaa siihen suuntaan, et lopun alku on siel meneillään 8( Anoot neuvot / avut siellä saa bloggerin siirtymiseen liittyvissä asioissa !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rouva V, kiitos! :) vielä haluan vähän muokkailla sivujen ulkoasua jotta olen sitten tyytyväinen. :)
   Niimpä niin, kyllä tuo vuodatuksen touhu laitto miettimään blogin kohtaloa ja mä päädyin tähän eli uutta vain pystyyn. Ja olen kyllä ollut tähän tyytyväinen, paljon monipuolisempi paikka. Vielä kun saisin "oman" osoitteeni tänne niin sit ois aika hyvä. Siihen vielä vastausta odottelen heiltä.

   Poista
 3. Onnea uusille sivuille! Mukava kun sait näinkin nopeasti uuden blogin pystyyn. Paljon olen seuraillut vanhaa blogiasi, vaikka en ole kuin pari kertaa kommentoinut. Sinulta saa hyviä ideoita toteutettavaksi kotikeittiöön, joten kiitos niistä!

  VastaaPoista
 4. Kiva kun olet saanut uuden blogin pystyyn! Tervetuloa vain bloggeriin! ;)

  Toivottavasti siirrät vanhasta blogista kuvat tänne... kaipaan hyytelökakkujen koristeluun vinkkiä... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pioni, kiitos! Piti pian laittaa uusi blogi pystyyn, kun ehkä on vähän "koukussa" tähän bloggaamiseen. ;) Ja tämä bloggeri tuntuu paljon paremmalta entiseen verrattuna.
   Kiitti vinkistä, voin siirtää hyydykekakkujen kuvia ja ohjeita tänne. vielä on epäselvää että miten saan vuodatuksen sisällön kommentteineen siirrettyä tänne. Sitä odotan ja toivottavasti joskus se onnistuu.

   Poista
 5. Niin ja sellainen oli tarkoitus kysyä, että koskas teet lukijat-paneelin... saisi päivitykset suoraan bloggerin sivulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä onkin pitänyt kysellä joltain että miten se onnistuu? Sellaisen haluaisin. Vielä ei ole kaikki bloggerin ominaisuudet hallinnassa...

   Poista
 6. Herkullisen näköinen jäde! Maistuisi :)

  VastaaPoista
 7. Ihanaa, että perustit uuden blogin!

  Pitääkin testata mustikkaohjeitasi. Olen poiminut mustikoita enemmän kuin tarpeeksi. On jo hilloa, sitruunaista mustikkahilloa, marjasekoituksia jne pakastimessa. Tein valkosuklaamustikkakakkuakin jo. Joka puolella mustikoita ja silti kävin tänään poimimassa vielä puoli ämpärillistä. :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Jätä kommentti, se ilahduttaa aina!