Ideoita pääsiäisleivontaan

Keräsin usean vuoden ajalta leivottuja pääsiäisleivonnaisia tähän yhteen postaukseen. Klikkaa kuvan alla olevaa linkkiä niin pääset kyseiseen ohjeeseen.

Kommentit

 1. Onpa ihania kaikki. Harmi kun en pääse nyt leipomaan 3 viikkoon mutta sen jälkeen leivonkin joka päivä. Ihanaa kun laitoit taas hyviä vinkkejä meille kotileipureille. Irma

  VastaaPoista
 2. Voi apuva, kuinka kauniita ja herkullisia kakkuja:)

  VastaaPoista
 3. Voi mitä herkku leivonnaisia, näitähän pitäisi kaikkia leipoa pääsiäiseksi... taitaa tulla aika makean puoleinen pääsiäinen ;)

  VastaaPoista
 4. Laitathan vielä macaronseillekin linkin, kiitokset :)

  VastaaPoista
 5. Herkullisen näköisiä pääsiäisleivonnaisia! Mutta en jostain syystä saa mangoleivonnaisien sivua avattua,sanoo ettei valitsemaani blogisivua ole olemassa. Saatteko muut sen ohjeen auki??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toimisiko tämä linkki http://www.pritchitts.fi/Attachments/13/reseptit02kakkukuvat.pdf

   Poista
 6. Ihania kaikki, etenkin nuo värikkäät täytteet:)

  VastaaPoista
 7. Oletko muuten tehnyt macaron leivoksia valmiista macaron leivontajauheesta? Tiedätkö pitääkö siitä tehtyjen nöttösten antaa seistä uunipellillä 30-60min niin kuin alkuaineista tehtyjen? Ostin pakkauksen ja ajattelin testata miten siitä onnistuu, mutta pakkauksessa ei ole asiasta mainintaa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen joskus tehnyt valmisjauheesta johon lisätään vain vesi. Kyllä neki täytyy kuivattaa ennen paistoa. Muistaakseni ne kuivu vähän nopeammin. Itse suosin alusta asti itse tehtyjä koska maku niissä on parempi! ;)

   Poista

Lähetä kommentti

Jätä kommentti, se ilahduttaa aina!