Vuosi 2016


Vuoden toiseksi viimeinen päivä. Nyt on hyvä hetki laittaa tämä vuosi pakettiin. 
Tähän vuoteen on mahtunut monenlaista. Mukavaa arkea, välillä juhlia ja muuten vain ystävien ja läheisten kanssa yhdessäoloa. Mitä sitä muuta kaipaakaan.

Yllä olevassa kuvassa ovat vuoden 2016 suosituimmat kuvat jotka olen itstagramissa julkaissut. Mukavia muistoja tuo mieleen jokainen kuva.

Ennen joulua julkaisemani resepti puolukka-rahkakakusta suolakinuskilla olikin mieluinen resepti teille lukijoille, niin monta tuhatta kertaa sitä reseptiä käytiin blogistani katsomassa.


Olipas kiva selata kuvakansioita ja muistella millaisia kakkuja on tullut tehtyä vuoden aikana. Jokainen kakku toiveiden mukaan tehty, kaikki erilaisia. 

Mitä reseptejä blogistani haettiin eniten vuoden aikana? Ei yllättänyt tänäkään vuonna, suosituin resepti oli jälleen kerran porkkanapiirakan resepti. Muut haetuimmat reseptit olivat


Vielä palaan joulunaikaan. Oli niin mukava ja rauhallinen joulunaika mökillä. Saimme ihastella lumista luontoa ja rauhoittua kaikelta kiireeltä.Vielä jouluaattona ei lunta paljoa ollut mutta onneksi lunta satoi reippaasti muina päivinä. Jouluna syötiin niin hyvin että ei edes herkut kuviin päässeet. Blogini jää nyt vajaan kuukauden ajaksi hiljaiseloon. Jos seuraat minua Instagramissa niin sinne päivittyy jotain seuraavilta viikoista. :) @kermaruusu

Kiitos teille tästä vuodesta! <3 
Toivotan teille hyvää ja onnen täyteistä uutta vuotta 2017! 


Kommentit

  1. Onpa ihanan näköinen joulunviettopaikka tuo mökki. Tunnelmaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mökki on kyllä ihana, paikka jossa on helppo vain olla.

      Poista

Lähetä kommentti

Jätä kommentti, se ilahduttaa aina!