Joulukalenteri - luukku 20: itse tehdyt konvehdit


Olen saanut huomata että nyt joulukuussa blogini suosituin aihealue on ollut konvehdit ja niiden valmistus. Siksi nostanki tämän aiheen yhteen kalenteriluukkuun. 

Konvehtien valmistus on aikaa vievää puuhaa mutta kun sen tekee kunnolla niin kyllä sen sitten valmiissa konvehdeissa näkee. Konvehdit ovat kiiltäviä, lähtevät hyvin muoteista irti, suuntuntuma on hyvä. Tänä jouluna konvehdit jäi tekemättä muiden kiireiden takia mutta kokosin tähän edellisten vuosien tuotoksia.


Blogistani löytyy kuvallinen ohje konvehtien valmistukseen. Klikkaa yllä olevaa kuvaa niin pääset ohjeeseen.


Silloin kun teen konvehteja niin silloin niitä tehdä kerralla enemmän. ;)

Olisi kiva kuulla että onko blogini konvehtien valmistuohjeesta ollut teille lukijoille hyötyä, oletko saanut innostuksen tehdä itse konvehdit jouluksi? Kommentit

 1. Hyvät ohjeet olet tehnyt, viime vuonna jo testattu! Löytyykö sinulta muita täyteohjeita kun tuo vadelma? Entä osaatko sanoa sopisiko kinuskiksi keitetty kondensoitu maito täytteeksi? Hyvää joulun aikaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pahoittelut että en ole vastannut kommenttikysymykseesi. Konvehdit ja karkit- kategoriasta pitäisi löytyä enempi täytteiden ohjeita. Keitetty kinuski sopii täytteeksi, on toki aika makeaa.

   Poista
 2. Tuli tehtyä muutama satsi konvehteja ohjeidesi pohjalta. Täytteessä tosin hiukan sovelsin, marjaa/hedelmää tuli hieman runsaammin. ;) Valkosuklaalla testailin myös, mutta sitä oli jotenkin todella vaikea käyttää...

  Kiitos hyvistä ohjeista! Varmasti teen joskus uudelleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että ohjeistani on ollut apua!
   Hyvä että olet lähtenyt soveltamaan täyteohjeita, silloin niistä tulee sellaiset mitä tekijä haluaa. Valkosuklaa on vähän herkempi suklaa, mutta kun muutaman kerran tekee niin kyllä sekin alkaa sitten sujumaan.

   Poista

Lähetä kommentti

Jätä kommentti, se ilahduttaa aina!