Joulukalenteri - luukku 9: jouluarvonta


Tänään aukeni kalenterin 9. luukku. Luukku avaa jouluarvonnan. Arvontaan voit osallistua kommentoimalla tähän postaukseen tai sitten facebookissa. Osallistuthan vain yhdessä paikassa.
Olisi kiva jos kirjoittaisitte osallistuessa jotain terveisiä blogin pitäjälle. Ne voi olla toiveita, ideoita, parannusehdotuksia tai voitte kertoa omista joululeipomisista, ihan mitä vaan. Haluan nähdä jotain muuta tekstiä kommentissa kuin "osallistun arvontaan" tms. :)
Muista jättää myös nimesi/nimimerkkisi, anonyymit eivät pääse mukaan.

Osallistumisaikaa on viikko eli 15.12. asti. Silloin pitäisi ehtiä vielä jouluksi perille tämä koristelusetti.



EDIT. 16.12.

Arvonta suoritettu! Onnetar suosi tällä kertaa nimimerkkiä Tuula
Tätä blogia on ihana seurata, joitain ohjeita olen kokeillut, joista ekana tulee mieleen pusupullat kauan sitten. Tänään on tarkoitus tehdä minttusuklaapikkuleipiä, jotka olivat alkupäivien kalenteriluukussa. Arvonnassa mukana! -Tuula-
t.ahola74@gmail.com

Kiitos kaikille osallistujille ja lämmin kiitos palautteista!

Kommentit

  1. Hei!
    Olen ihaillut kauniita kakkujasi jo pidemmän aikaa ja olen tehnyt reseptiesi pohjilta muutamia kakkuja, kiitos niistä!
    Teen itsekin kakkuja, muita leivonnaisia läheisteni iloksi ja olen saanut sinulta kovasti inspiraatiota niihin. :)
    Vielä kaipaan kuitenkin ohjetta ruusun tekoon, kun sinun loihtimasi ruusut näyttävät todella aidon ja raikkaan näköisiltä!
    Olisin kiinnostunut oppimaan uuden tekniikan ja muutama neuvo voisi toki varmasti kiinnostaa muitakin blogisi lukioita. Siinä olisi oiva idea joulukalenterin luukkuun... :)

    -H

    VastaaPoista
  2. Poikkesin toivottamaan hyvää ja iloista JUURI tätä 9. joulukuuta sinulle 'Kermaruusu'!

    VastaaPoista
  3. Hei! Nykyään käännyn blogisi puoleen kun etsin leivontavinkkejä. Monet hyvät ohjeet olen löytänyt.

    VastaaPoista
  4. Hämärästi muistan ne ajat, kun kaupoista lähti mukaan reseptilehtisiä ja kaupoilla oli niitä omia "sarjojaan" yksittäisin lehdykäisinä. Nykyisin tilalle on tullut netti ja erityisesti nämä blogit on mulle se reseptitaivas! Ja mikä näissä on hyvää, niin ne on todellakin toimivia reseptejä ja täällä kuvien kanssa. Itsellä jää tänä vuonna sattuneesta syystä leipomukset vähemmälle, mutta torttuja ja sämpylää olen paistellut. Tällä viikolla vois vielä jotain tehdä pakastimeenkin ja sitten joulu menee lepäillessä ja toipuessa leikkauksen jäljiltä. En siis oikeasti osaa arvailla, miltä meidän joulupöytä tänä vuonna näyttää ja mtä jaksaa tehdä. postin.tuomaa@gmail.com

    VastaaPoista
  5. ihanaa joulunodotusta <3<3

    email: fanipala94_@hotmail.com

    t.jensku

    VastaaPoista
  6. En muista enää mitä kautta sivullesi olen tupsahtunut mutta siitä asti olen ihaillen seurannut sivuasi ja poiminut reseptejäkin talteen =) Seurailen leivonta-, askartelu- ja käsityösivuja =)
    Tunnelmallista joulun aikaa =)
    kati.koskiranta(at)gmail.com

    VastaaPoista
  7. Ihan pakko testailla ja leipoo ku lukee sun blogia. Niin ihania kuvia ja ohjeita :)
    iso kiitos :)
    tepa1968@gmail.com

    VastaaPoista
  8. Mukana arvonnassa.
    Blogisi on sisällöltään niin hyvä ettei mitään parannusehdotuksia tule mieleen, mukavaa joulunodotusaikaa :)
    -Anne-
    anne5@netti.fi

    VastaaPoista
  9. Ekaa kertaa laitan itse joulun. Minulle on tärkeä kunnioittaa perinteitä ja tehdä ruuat ja leivonnaiset ihan itse. :) pitää selailla myös sinun ohjeita ja kokeilla ehkä jotain uutta jouluksi. :)

    VastaaPoista
  10. Sulla on blogissa paljo hyvänkuulosia reseptejä. Viimeksi testasin sun suklaahoukutus kakkua ja ah se oli niin hyvää! :)

    VastaaPoista
  11. Tätä blogia on ihana seurata, joitain ohjeita olen kokeillut, joista ekana tulee mieleen pusupullat kauan sitten. Tänään on tarkoitus tehdä minttusuklaapikkuleipiä, jotka olivat alkupäivien kalenteriluukussa. Arvonnassa mukana! -Tuula-
    t.ahola74@gmail.com

    VastaaPoista
  12. Tästä blogista huomaa, että asialla on ammattilainen! Olet todella taitava, kättesi jälkeä on ilo ihailla. Tämä on yksi parhaimmista leivontablogeista johon olen koskaan törmännyt. Olen mukana arvonnassa. -Hanski-

    VastaaPoista
  13. kiitos ihanista herkku kuvista joilla olet kiusoitellut ikuista laihduttajaa ;D Ilolla olen käynyt kurkkimassa kädentaitojasi ja viimeemmäksi innoitit pikeerikuusen kokeiluun ja tänään on se päivä kun aion uskaltaa kokeilla ;) Mukaan arvontaan ♥
    riittaniemela@jippii.fi

    VastaaPoista
  14. Ihana palkintosetti! Ja ihana blogi sinulla. Paljon hyviä ideoita olen löytänyt täältä :) mukana arvonnassa!
    mera.levis@gmail.com

    VastaaPoista
  15. Hei! Täältä sinun blogistasi olen löytänyt takuu varmasti hyviä ohjeita! Olen harjoitellut myös noilla vaihekuvilla esim. kukkakoristeen tekemistä. Mukavaa joulunodotusta!
    marsar69@luukku.com

    VastaaPoista
  16. Täältä löytyy takuuvarmasti ideoita jos niitä on hakemassa. Joulukalenteri on kiva idea; "luukuista" on jo monta kokeilemisen arvoista leivonnaista tai muuta kokeilemisen arvoista ideaa auennut.. Mukavaa joulunodotusta!

    VastaaPoista
  17. Moikka
    Pikeerin ohjetta etsin jatänne löysin. Pikeeri kuusi lienee sellainen mitä on kokeiltava :)) Kiitos ohjeesta. Mukana arvonnassakin :)
    bikkenpilttuu@hotmail.com

    VastaaPoista
  18. Ihana arvonta! :) Tykkään tulla katselemaan leivonnaisiasi, koska ne ovat aina tyylikkäitä, huolellisesti ja siististi tehtyjä. Ilo silmälle. :) Mukavaa joulun aikaa!

    VastaaPoista
  19. Ihana blogi, upeita leivonnaisia. Toiveena olisi gluteenittomia juttuja.

    -Annastiina-

    VastaaPoista
  20. Tunnelmallista joulunodotusta ja kiitos kivasta blogista! :)
    sopeutuja(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  21. Hyviä ideoita ja ohjeita, kiitos niistä. Makoisaa Joulua.

    VastaaPoista
  22. Ihana blogi! Ois kiva lukea blogistasi jotain lastenkakkuihin ideoita josta kuorrutus ois lähes kokonaan kermasta. :) osallistun arvontaan!

    VastaaPoista
  23. Helpot herkkureseptit, niin toivoisin lisää =). Mukaan arvontaan!
    siinatar@gmail.com

    VastaaPoista
  24. Ihanaa työtä. Ammattimaisen näköisiä luomuksia ja taidokkaita kuvia. Itse ajattelin kokeilla käpyleivoksia jouluviemiseksi. Teitko leivoksien muodon jollain, muotilla tai astiaa apuna käyttäen vai muotoilitko vapaasti? Mukana arvonnassa. satu.lausmaa@hotmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muotoilin leivokset vapaasti veistä apuna käyttäen.

      Poista
  25. Olen seurannut sivujasi jo pitkään ja innolla aina katson mitä kalenterista tänään tulee. Minäkin toivoisin kermakakkureseptejä ja vinkkejä meille tavis leipojille.

    VastaaPoista
  26. Seurailen blogiasi ja instagram tiliäsi aktiivisesti.hyviä ideoita saanut leivontaan, kiitos :))

    VastaaPoista
  27. Blogiasi on kiva seurata houkuttelevien kuvien ja selkeiden ja herkullisen reseptien takia:)

    VastaaPoista
  28. Kivoja ohjeita gluteenittomalla puolella, suklaapiirakka lähtee testaukseen! :P

    Ja nuo kirjainmuotit tulisivat tosi tarpeeseen :)

    VastaaPoista
  29. Joka päivä tulee kurkattua, olisiko tänne tullut jotain herkullista ja kaunista. Niin ihania leivonnaisia ja niin kauniita sommitelmia ja kuvia! Omenapaistosta ja suklaapiirakkaa tulee tehtyä säännöllisesti. Muitakin ohjeita kokeilisin mielelläni, mutta juuri nyt ei vain tahdo aika riittää kolmen pikkuleipurin kanssa. :)
    Mukavaa joulua sinulle!
    hannakontiosalo@gmail.com

    VastaaPoista
  30. Innostus kakku blogeihin tuli sivusi kautta, kun puolitoista vuotta sitten etsin lapseni syntymäpäiville jotakin ohjetta. Pakkomielteenä on katsoa mitä uusia päivityksiä täällä on!
    Pidä sivusi samanlaisena! :D
    johanna.perttu(a)dnainternet.net

    VastaaPoista
  31. Opiskelen itse leipuri-kondiittoriksi joten myös leivon aika paljon, monesti olen löytänyt sun blogista jotain kivaa leivottavaa. ☺♥
    Osallistun, 97salla@gmail.com

    VastaaPoista
  32. Tuollaiset kirjaimet olisi kiva saada ja parasta jos ne saisi vaikka tämän arvonnan kautta! :) Iloista Joulun odotusta! :)

    VastaaPoista
  33. Käyn blogiasi katselemassa mielettömän kauniiden ja herkullisten leivonnaisten vuoksi. Harvoin testaan itse mitään. Ehkä vinkkejä gluteenittomien leivonnaisten tekoon olisi mukava saada.

    VastaaPoista
  34. Pojan kanssa pitäisi koittaa leipoa pipareita ja joulutorttuja.
    Näistä olisi iloa!
    -minttu47-
    minttu47@gmail.com

    VastaaPoista
  35. Ihana blogi,käyn täällä päivittäin.Päivityksiä niin usein että...
    Tällaselle poropeukalolle on löytynyt monta kokeiltavaa.
    "Nähdään" taas.T:Pikke
    pikkeliini@gmail.com

    VastaaPoista
  36. Ihana arvonta! Suunnitelmissa olisi käyttää koko ensi viikko leivontaan ja tuo paketti sopisi kyllä mainiosti mukaan :) Blogistasi löytyy aina hyviä reseptejä kaikkiin tilanteisiin!
    leskinen451@gmail.com

    VastaaPoista
  37. Porkkanapiirakka, suolaiset piirakat, daim vilhelmiimat..siinä muutamia leivonnaisia jotain teen monesti! Herkullisia! :) -laurak

    VastaaPoista
  38. Sinun blogi on yksi suosikeista ollut, jo vuodatuksen ajoilta. Ammattilaisen kädenjälki näkyy, mutta silti blogisi on kotoisa. =) Erottelet selkeästi kotileivonnan ja ammattileivonnan, kiva kun jaksat inspiroida ohjeillasi.Kivaa joulun aikaa! lamerinquecit@gmail.com

    VastaaPoista
  39. Kiitos hyvistä ohjeista, kalenteri hyvä idea. Ohjeesi ovat mukavan tavallisia, joita taviskin uskaltaa kokeilla. Jatka samaan malliin:)
    Jouluterveisin- Vasi-
    (varisxi(at)gmail.com)

    VastaaPoista
  40. Kiitos hyvistä ohjeistasi!! Täältä taas löysin idean kun etsin isnpistä mitä tekisi taas lapsen opelle joululahajaksi. Syötävä lahja on paras kortin kera. Kiitos mukavasta blogista ja kauniista kuvista. Mukana arvonnassa ja ihanaa adventti-aikaa toivottaa Tui. (tubu (at)luukku.com)

    VastaaPoista
  41. Kiitos tosi hyvistä leivonta ohjeista. :) Käyn lähes päivittäin kattomassa mitä kivaa ja uutta olet laittanut. Ihana setti arvonnassa, jospa arpaonni suosisi. :)Hyvää ja rauhallista joulunaikaa sinulle!
    (mailis.leppala@gmail.com)

    VastaaPoista
  42. Tämä on luottoblogini,kun etsin ideoita juhliin tai arkisempiin leipomuksiin :) Iloista joulua sinulle!

    VastaaPoista
  43. Löysin blogisi vasta joulukalenterin myötä, mutta nyt odotan jokapäiväistä luukkua malttamattomasti eikä ole vielä tarvinnut pettyä
    jlikkuna@gmail.com

    VastaaPoista
  44. Täältä löysin ideoita juhliin :)
    lena_girl84@hotmail.com

    VastaaPoista
  45. Kiitos mahtavasta blogistasi! Monta ohjettasi on tullut testattua. Kuvat ovat myös tosi kauniita. Kiva palkinto!
    taina.jokitalo@suomi24.fi

    VastaaPoista
  46. Ihania ohjeita ja kuvia
    nyt olen jonkun aikaa vasta lukenut blogiasi. Salli.moilanen36@gmail.com

    VastaaPoista
  47. Olen viimeksi hurmaantunut noista pikeerikuusista! hippu(at)outlook.com

    VastaaPoista
  48. Inspiroivia ohjeita ja kuvia, aloittelijoillekin sopivia. Meidän joulupöytä on kyllä typistetty versio perinteisestä, sillä miesväki ei pahemmin välitä muusta kuin kinkusta....t.
    t. mallukka
    marja-anneli@luukku.com

    VastaaPoista
  49. ihana blogi!
    mukana arvonnassa!
    elina_jokitalo(at)luukku.com

    VastaaPoista
  50. Jokin ihana konvehtiresepti näin joulua ennen olisi tosi ihana. :)
    blogitaikakaulin (a) gmail.com (välilyönnit pois spostiosoitteesta)

    VastaaPoista
  51. Ihania ohjeita! Tykkään, kun välillä on myos gluteenittomiksi sovellettuja reseptejä. :)
    millak90@gmail.com

    VastaaPoista
  52. Meinasin ehdottaa, että keksisit suolaisten pikkupurtavien ohjetta uuden vuoden juhliin, mutta sinäpä kerkesitkin lukea jo ajatukseni pikkupizzojen muodossa ;) Mutta siis voisihan niitä kait toivoa lisääkin?
    Kaikki leivosten ja kakkujen koristeluideat on ainakin jees ja niitä toivon myös lisää.

    Nyt on pakko osallistua arvontaan, sillä tässä paketissa taitaa olla kaikki ne tarvikkeet, joita olen jo kauemman aikaa tarvinnut! Vain lehtimuotit puuttuu :D

    ansamaria1(at)gmail.com

    VastaaPoista
  53. kyllä kakku ja leivontablogeista tykkään kovasti.Ja tuolta luukusta löytyi ohje hyydytettyyn lohikakkuun,joka menee kokeiluun jouluna. Mukana. kaimaen1 at luukku.com

    VastaaPoista
  54. Joulufiilistä hakemassa, löysinkin aarteen ;) Ihana blogi !

    VastaaPoista
  55. Blogistahan löytyy vaikka mitä ihania ideoita, löysin tänne vasta hetki sitten.
    Täytyypä katsella tarkemmin.
    Kotona odottaa innokas pieni poika leipomista :).
    Pipareita nyt ainakin tehdään.
    Hiisukas (hiisukas(at)gmail.com)

    VastaaPoista
  56. Monipuolisia ja kivoja ohjeita sinulla, sekä arkeen että juhlaan. Mm. Pojan rippijuhliin sain kivoja ideoita blogistasi.

    Hyvää joulua sinulle... :-)

    Mari (ostetaan2@gmail.com)

    VastaaPoista
  57. Tätä blogia on kiva seurata ja ihastella kauniita luomuksia! :)
    Itsellä joululeipomukset on vielä tekemättä, mutta pipareita ainakin leivotaan lasten kanssa!

    VastaaPoista
  58. Useamman vuoden olen blogiasi seuraillut ja oman blogin jälkeen olen liittynyt lukijaksikin. Tykkään siitä että olet ammattilainen ja se näkyy kaikessa mitä teet. Sulla on ollut tänä vuonna myös todella ihana kalenteri! Ja arvontapalkinto on ihana, kirjainmuotit tulisi kyllä tarpeeseen! :) Rauhallista joulun odotusta sinulle! :)

    VastaaPoista
  59. Tulin katsomaan taas porkkanapiirakan ohjetta, teen pieniä muffinsseja vauvalahjaksi. Ja huomasinpa samalla tämän kivan arvonnan. :)

    VastaaPoista
  60. Koristemuotti pino näyttää vihreältä tai khakilta piirakalta. sannikas15@gmail.com

    VastaaPoista
  61. Blogisi on yksi mun lemppareista :) mukavaa joulunodotusta.

    VastaaPoista
  62. Seurailen blogiasi säännöllisesti ja lainailen ohjeitasi,kiitos niistä.
    malla.koivukangas@luukku.com

    VastaaPoista
  63. Olen löytänyt blogistasi, täydelliseten suklaamuffinien ohjeen, jota on helppo muokat ja aina tulee hyviä!:) Seuraan myös blogiasi säännöllisesti!:) Hauskaa joulunaikaa!

    - Eeva
    epsu_91@luukku.com

    VastaaPoista
  64. Olen lukenut blogiasi pitkän aikaa mut nyt tullu jostain syystä tauko. Satuinpa oikeaan aikaa takasin,tuota pitsaohjetta pitää kyllä testata. aksu_85@hotmail.com

    VastaaPoista
  65. Käyn usein blogissasi ihastelemassa taidokasta kädenjälkeäsi. Jouluna ajattelin kokeilla lohikakkua ja/tai pikkupitsoja. Kiitos resepteistä.

    Tunnelmallista joulua!

    VastaaPoista
  66. Tulin katselemaan blogiisi vinkkejä synttärileivontaan, eli hyytelökakkuohje hakusessa :) Eikun selaamaan :)
    Samalla tottakai käytän tilaisuuden hyväksi ja osallistun arvoon, yhdellä arvalla.
    miia
    miianlogi(at)suomi24.fi

    VastaaPoista
  67. edelliseen tuli painovirhe,,,siis miianblogi...b unohtui :)

    VastaaPoista
  68. Ehdoton suosikkini leivontablogeista. Passionmoussekakku, macaronit ja konvehdit (täytteet) ovat useasti tehtyjä reseptejä ihanasta blogistasi.

    Jenni

    vispilankauppaa@gmail.com

    VastaaPoista
  69. Ihanai juttuja arvonnassa, ja ihana tämä blogin joulukalenteri! Mukavaa joulunodotusta <3

    jelena.nieminen@hotmail.com

    VastaaPoista
  70. irmeli.nieminen@hotmail.com14. joulukuuta 2014 klo 18.13

    Sinulle on insiporiva, mukaansa tempaiseva blogi! Kiitos siitä!

    VastaaPoista
  71. Ainakin karjalanpiirakoita täytyy kokeilla jouluksi.:) Kiva joulukalenteri!

    riina12@hotmail.com

    VastaaPoista
  72. Olen jo pidemmän aikaa seuraillut tätä blogia ja saanut paljon hyviä ideoita lähestyviin häihini, kiitos niistä :)
    Tosi kiva joulukalenteri :)

    juttamee@netti.fi

    VastaaPoista
  73. Tää on yks lemppari leivontablogeista joita seuraan, kuvat on hyvin otettuja ja selkeitä. Myös suurin osa resepteistä on erittäin mun makuun! 😊

    peppiina97@gmail.com

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Jätä kommentti, se ilahduttaa aina!